ΚΟΣΜΟΣ

Τζέιμι Φοξ: Αναρρώνει αλλά κανείς δεν ξέρει από τι

fox
Αρχείου AP

Τζέιμι Φοξ: Με το σταγονόμετρο τα νεότερα για την υγεία του, ενώ παραμένει νοσηλευόμενος εδώ και 50 ημέρες, χωρίς κανείς να γνωρίζει γιατί

Άγνωστη παραμένει η αιτία που κρατά τον πασίγνωστο ηθοποιό Τζέιμι Φοξ στο νοσοκομείο εδώ και 50 ημέρες με τις πηγές ωστόσο να αναφέρουν πως η ανάρρωσή του βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, σύμφωνα με το περιοδικό «OK!». Η κλινική στην οποία νοσηλευόταν ήταν ειδική στην «ανάρρωση από εγκεφαλικό επεισόδιο»

Αν και οι λεπτομέρειες για την εν εξελίξει κατάσταση της υγείας του ηθοποιού παραμένουν άγνωστες, η ίδια πηγή δήλωσε: «Η οικογένειά του ήθελε να έχει μια ήρεμη ανάρρωση. Χρειαζόταν χρόνο για να γίνει καλά και προτίμησαν να κρατήσουν τα πράγματα ιδιωτικά μέχρι να απομακρυνθεί εντελώς ο κίνδυνος για την υγεία του. Γι' αυτό και υπήρχε και υπάρχει ένα πέπλο μυστήριο για το τι ακριβώς έχει συμβεί».

Η πηγή, επίσης, ανέφερε: «Ο Τζέιμι εκπλήσσει τους πάντες, συμπεριλαμβανομένων των γιατρών του, με την αξιοσημείωτη πρόοδό του».Και έπειτα πρόσθεσε: «Ο Τζέιμι αντιμετωπίζει σοβαρά την κατάσταση της υγείας του. Ήταν ένα κάλεσμα αφύπνισης. Ο Τζέιμι ζει από την προσπάθεια».

«Ο Τζέιμι Φοξ ήθελε πάντα η Κορίν να είναι εκπρόσωπός του. Είναι αυτή που εμπιστεύεται περισσότερο», δήλωσε η πηγή, τονίζοντας ότι ο ηθοποιός έχει «μακρύ δρόμο μπροστά του», αλλά όλοι είναι αισιόδοξοι.

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, η μεγαλύτερη κόρη του ηθοποιού, Κορίν Φοξ, παρέχει ενημερώσεις σχετικά με την περιπέτεια της υγείας του στο Instagram.