ΚΟΣΜΟΣ

Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Το αινιγματικό story στο Instagram που προκάλεσε φρενίτιδα

Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Το αινιγματικό story στο Instagram που προκάλεσε φρενίτιδα
AP Photo

Ο ιδιοκτήτης της Meta, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ανάρτησε στο Instagram ένα story αναφέροντας ότι «κάτι ετοιμάζει» με αποτέλεσμα στους λάτρεις της τεχνολογίας και τους χρήστες των social media να επικρατεί ιδιαίτερη αναταραχή.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να αποκαλυφθεί τι ετοιμάζει το αφεντικό της Meta, που χειρίζεται Facebook, Instagram και μία σειρά από άλλες πλατφόρμες. Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ είχε προϊδεάσει για αυτό που έρχεται, ανεβάζοντας ένα στόρι στο Instagram με αντίστροφη μέτρηση και γράφοντας «κάτι ετοιμάζουμε».

Σύμφωνα με μία σειρά από δημοσιεύματα, ο Ζούκεργμπεργκ ενδεχομένως να προαναγγείλει την τρίτη εκδοχή της συσκευής εικονικής πραγματικότητας Quest.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του το 2022 είχε δηλώσει ότι «έχουμε ομάδες παραγωγής που εργάζονται για τις επόμενες γενιές της εικονικής πραγματικότητας και το πώς θα είναι το Quest 3 και το Quest 4».

«Αυτό που περιμένω με αγωνία για τις μελλοντικές εκδοχές είναι να μπορούμε να "πιάσουμε" τις εκφράσεις των ματιών και του προσώπου γιατί αν είσαι χαρούμενος για την παρουσία σου, θέλεις να είσαι σίγουρος ότι η συσκευή έχει όλους τους αισθητήρες για πραγματικά άβαταρ ώστε να μπορείς να επικοινωνείς σωστά», είχε πει επίσης ο Ζούκερμπεργκ.