ΚΟΣΜΟΣ

Λίλιμπετ: Το δώρο του βασιλιά Καρόλου για τα γενέθλιά της εμπνευσμένο από την Ελισάβετ

Λίλιμπετ: Το δώρο του βασιλιά Καρόλου για τα γενέθλιά της εμπνευσμένο από την Ελισάβετ

Σιγή ιχθύος από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας για τα γενέθλια της Λιλιμπετ - Το δώρο που θα της κάνει ο βασιλιάς παππούς της

Η πριγκίπισσα «Λίλιμπετ Νταϊάνα» γιόρτασε τα δεύτερα γενέθλιά της την Κυριακή (4/6), αλλά τα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν ευχήθηκαν φέτος στη νεαρή πριγκίπισσα. Πέρυσι, ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα, καθώς και ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλεον ευχήθηκαν στη Λίλιμπετ για τα πρώτα γενέθλιά της μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς της βασιλικής οικογένειας στο Twitter.

Tην Κυριακή (4/6) ωστόσο κανένας από τους τρεις λογαριασμούς στο Twitter δεν έστειλε δημόσια ευχές γενεθλίων στη μικρούλα, η οποία είναι η μοναχοκόρη και το δεύτερο παιδί του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ.

Πάντως, μια πηγή πολύ κοντά στη βασιλική οικογένεια ανέφερε ότι ο βασιλιάς Κάρολος έβαλε τους βοηθούς του να κοιτάξουν ειδικά κατασκευασμένα σπίτια, παρόμοια με αυτά που είχαν η βασίλισσα και η πριγκίπισσα Μαργαρίτα όταν ήταν μικρές.

«Θέλει να δώσει στη Λίλι κάτι που θα χρησιμοποιήσει και θα είναι δικό της», επισήμανε η ίδια πηγή. «Θα το θυμάται για πάντα, θα είναι η απόλυτη έκπληξη. Ωστόσο, ο Χάρι έχει προειδοποιήσει τον Κάρολο να είναι λιγότερο υπερβολικός» διευκρίνισε.

Να σημειωθεί τέλος ότι ο Κάρολος, η Καμίλα, ο Ουίλιαμ και η Κέιτ δεν ήταν παρόντες στα πρώτα γενέθλια της Λίλιμπετ ή στη βάπτισή της τον Μάρτιο.

Μετά την ανάληψη καθηκόντων από τον βασιλιά Κάρολο Γ΄ και το θάνατο της γιαγιάς των παιδιών, τον Σεπτέμβριο του 2022, η Λίλιμπετ έλαβε τον τίτλο της πριγκίπισσας, ενώ ο αδερφός της Άρτσι, τεσσάρων ετών, έγινε πρίγκιπας, παρ'όλα αυτά δεν έχουν παραστεί ακόμη σε επίσημα βασιλικά καθήκοντα με τον πατέρα τους.

Ο επίσημος ιστότοπος της βασιλικής οικογένειας ενημερώθηκε και αναφέρεται στους «Πρίγκιπα Άρτσι του Σάσεξ» και «Πριγκίπισσα Λίλιμπετ του Σάσεξ» στις 9 Μαρτίου του 2023.