ΚΟΣΜΟΣ

Πριγκίπισσα Ευγενία: Γέννησε τον δεύτερο γιο της - 13ος στην διαδοχή του βρετανικού θρόνου

Πριγκίπισσα Ευγενία: Γέννησε τον δεύτερο γιο της - 13ος στην διαδοχή του βρετανικού θρόνου
(Photo by Pool/Samir Hussein/WireImage)

Η πριγκίπισσα Ευγενία, 33 ετών, έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της με τον σύζυγό της Τζακ Μπρούκσμπανκ.

Η πριγκίπισσα Ευγενία καλωσόρισε το δεύτερο μωρό της με τον σύζυγό της Τζακ Μπρούκσμπανκ.

Η μικρότερη κόρη του πρίγκιπα Άντριου και της Δούκισσας της Υόρκης, Σάρας Φέργκισον, απέκτησε τον πρώτο της γιο τον Αύγουστο πριν από δύο χρόνια και ανακοίνωσε για πρώτη φορά τη δεύτερη εγκυμοσύνη της τον Ιανουάριο, με ένα αξιολάτρευτο στιγμιότυπο στο Instagram.

Η γλυκιά ανάρτηση έδειχνε τη δίχρονη August να φιλάει την φουσκωμένη κοιλιά της. «Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε ότι θα υπάρξει μια νέα προσθήκη στην οικογένειά μας αυτό το καλοκαίρι», έγραφε η Ευγενία.

Η Ευγενία αρραβωνιάστηκε με τον Τζακ Μπρούκσμπανκ στις 22 Ιανουαρίου 2018. Το ζευγάρι ήταν μαζί για επτά χρόνια. Γνωρίστηκαν μεσώ φίλων στην Ελβετία, όπου εργαζόταν ο Μπρούκσμπανκ.

Ο γάμος τους τελέστηκε στο παρεκκλήσι του Αγ. Γεωργίου στο Κάστρο Ουίνδσορ στις 12 Οκτωβρίου 2018. Μετά τον γάμο η Ευγενία κράτησε το βασιλικό της τίτλο και παραιτήθηκε από τον τίτλο "της Υόρκης".

Επίσης πήρε το επώνυμο του συζύγου της και η επίσημη ονομασία της είναι πλέον Η Αυτής Βασιλική Υψηλότητα Πριγκίπισσα Ευγενία, Κα. Τζακ Μπρούκσμπανκ.