ΚΟΣΜΟΣ

Συγκλονίζει η «Mπρέντα» του Beverly Hills: «Φοβάμαι» λέει για τη μάχη με τον καρκίνο -Η νέα διάγνωση

H Σάνεν Ντόχερτι δίνει μάχη με τον καρκίνο
H Σάνεν Ντόχερτι δίνει μάχη με τον καρκίνο
ΑΡ

Η Σάνεν Ντόχερτι μοιράστηκε με τους θαυμαστές της, μια σπαρακτική ενημέρωση για την περιπέτεια της υγείας της. «Ο φόβος μου είναι προφανής» παραδέχθηκε, καθώς διαγνώστηκε και με μεταστατικό καρκίνο στον εγκέφαλο

Η Σάνεν Ντόχερτι, η πρώην σταρ του «Beverly Hills, 90210», η οποία έχει διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού σταδίου 4, μοιράστηκε ένα βίντεο στα social media που την δείχνει να κάνει ακτινοθεραπεία. «Στις 12 Ιανουαρίου, έγινε ο πρώτος γύρος ακτινοβολίας», έγραψε η 52χρονη στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram. «Ο φόβος μου είναι προφανής. Είμαι εξαιρετικά κλειστοφοβική και συνέβησαν πολλά στη ζωή μου».

Η 52χρονη ηθοποιός συγκλονίζει με μία νέα ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοινώνοντας ότι η αξονική τομογραφία που πραγματοποιήθηκε στις 5 Ιανουαρίου έδειξε ότι είχε μετάσταση στον εγκέφαλο. «Είμαι τυχερή καθώς έχω σπουδαίους γιατρούς όπως ο Δρ. Amin Mirahdi και οι καταπληκτικοί τεχνικοί στο Cedar Sinai», συνέχισε. «Αλλά αυτός ο φόβος… Η αναταραχή….. ο συγχρονισμός όλων…. Έτσι μπορεί να μοιάζει ο καρκίνος».

Η αγαπημένη «Μπρέντα» από τη δημοφιλή σειρά της δεκαετίας του '90 μοιράστηκε ένα αναδρομικό βίντεο από τον Ιανουάριο που δείχνει τον εαυτό της να τοποθετείται για τη μάσκα. Η ηθοποιός, η οποία διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2015, ήταν ανοιχτή και ειλικρινής σχετικά με τη διαδικασία θεραπείας της.

«Είχα πολλές αιμορραγίες από τη μύτη λόγω της χημειοθεραπείας», είπε προηγουμένως, προσθέτοντας ότι έχει υποβληθεί σε μαστεκτομή, χημειοθεραπεία και ακτινοβολία. «Δεν είμαι σίγουρη αν κάποιος από εσάς το βίωσε αυτό. Ήμουν επίσης υπερβολικά κουρασμένη.»

Στη συνέχεια, η Ντόχερτι ανακοίνωσε τον Φεβρουάριο του 2020 ότι πάλευε με τον καρκίνο του μαστού σταδίου 4, τρία χρόνια αφότου μοιράστηκε ότι η πρώτη της περίοδος με τον καρκίνο είχε υποχωρήσει. Το 2021, η Ντόχερτι είπε στους θαυμαστές της ότι «πολεμούσε για να μείνει ζωντανή».

«Δεν θέλω ποτέ να λειτουργώ [σαν να πεθαίνω]», είπε εκείνη την εποχή στο «Good Morning America». «Θέλω απλώς να λειτουργώ σαν να μην έχω πράγματα να τσεκάρω γιατί θα συνεχίσω να παλεύω για να παραμείνω ζωντανή», πρόσθεσε, αναφερόμενη στο γιατί δεν της αρέσει ιδιαίτερα η ιδέα να κάνει μια «λίστα με προτεραιότητες»

Αργότερα τον ίδιο μήνα, η Ντόχερτι έγραφε στο Instagram: «Είναι όλα όμορφα; Οχι, αλλά είναι αληθινά και η ελπίδα μου είναι να το μοιραστώ και να γίνουμε όλοι πιο ενημερωμένοι, πιο εξοικειωμένοι με το πώς μοιάζει ο καρκίνος. Ελπίζω να ενθαρρύνω τους ανθρώπους να κάνουν μαστογραφίες, να κάνουν τακτικές εξετάσεις, να αποφύγουν τον φόβο και να αντιμετωπίσουν ό,τι μπορεί να βρεθεί μπροστά σου».