ΚΟΣΜΟΣ

Τραγωδία στην Ιταλία: Νεκρό κοριτσάκι ενός έτους - Το ξέχασε ο πατέρας του στο αυτοκίνητο

Τραγωδία στην Ιταλία: Νεκρό κοριτσάκι ενός έτους - Το ξέχασε ο πατέρας του στο αυτοκίνητο

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη της Ιταλίας από τον θάνατο παιδιού μόλις ενός έτους που το ξέχασε ο πατέρας του μέσα στο αυτοκίνητο σε περιοχή της Ρώμης.

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη της Ιταλίας από τον θάνατο ενός παιδιού μόλις ενός έτους. Ο πατέρας του που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι εκείνος που το ξέχασε μέσα στο αυτοκίνητο σε περιοχή της Ρώμης.

Ο πατέρας φεύγοντας από το σπίτι για να πάει στη δουλειά του πήρε μαζί και την κόρη του προκειμένου να την αφήσει στο νηπιαγωγείο. Όπως αποδείχτηκε όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε αφού ξέχασε το παιδί μέσα στο αυτοκίνητο για πολλές ώρες με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο, όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε στη συνοικία Cecchignola, στη via dei Fucilieri που έχει αποκλειστεί για να διεξαχθούν έρευνες από τους ανακριτές. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα και άνδρες της αστυνομίας.

Το αυτοκίνητο στο οποίο βρήκε φρικτό θάνατο το κοριτσάκι

Ο πατέρας που εργάζεται στο γενικό τμήμα στρατιωτικού προσωπικού του Υπουργείου Άμυνας, είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο για να συνοδεύσει το παιδί στο εσωτερικό νηπιαγωγείο των υπαλλήλων του υπουργείου. Η μητέρα θα το έπαιρνε στη συνέχεια πίσω. Όταν η γυναίκα όμως έφτασε στο νηπιαγωγείο, της είπαν ότι το βρέφος δεν ήταν εκεί.

Τρελή απο αγωνία, μετά απο λίγο είδε το αυτοκίνητο του συζύγου της παρκαρισμένο με το μωρό μέσα. Μια γυναίκα είχε ήδη τηλεφωνήσει στις πρώτες βοήθειες, δυστυχώς όμως δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα για να σωθεί το κοριτσάκι. Και οι δύο γονείς είναι αυτή τη στιγμή σε κατάσταση σοκ, όπως γράφει η εφημερίδα Corriere della Sera.

Ένας στρατιώτης έσπασε το τζάμι

Οι πρώτοι που έφτασαν στο σημείο ήταν οι στρατιώτες του Στρατού Ξηράς μιας δομής που υπάρχει στην περιοχή. Ένας από αυτούς φέρεται να έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου ζητώντας πρώτες βοήθειες για το αναίσθητο κοριτσάκι. Οι γιατροί του ασθενοφόρου που επενέβησαν, επεχείρησαν ανάνηψη που δυστυχώς δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα.

Το αυτοκίνητο που εξέτασαν οι καραμπινιέροι, ένα κόκκινο Renault Megane, είναι παρκαρισμένο ακριβώς μπροστά στο νηπιαγωγείο Luinetti, μια δομή του Υπουργείου Άμυνας που φιλοξενεί παιδιά υπαλλήλων που εργάζονται στη στρατιωτική πόλη Cecchignola.