ΚΟΣΜΟΣ

Σάνεν Ντόχερτι: O σκληρός αγώνας ενάντια στον καρκίνο

Σάνεν Ντόχερτι: O σκληρός αγώνας ενάντια στον καρκίνο
AP

Σάνεν Ντόχερτι: O αγώνας της ενάντια στον καρκίνο και οι νέες αναρτήσεις

H Σάνεν Ντόχερτι, η οποία δίνει τεράστια μάχη με τον καρκίνο σε βίντεο που ανέβασε πριν από λίγες μέρες στο Instagram, έδειξε τη διαδικασία που ακολουθεί κατά τη διάρκεια της ακτινοθεραπείας στον εγκέφαλο, με ορισμένα πλάνα να τη δείχνουν δακρυσμένη.

«Προφανώς και φοβάμαι», έγραψε χαρακτηριστικά, η ηθοποιός στη δημοσίευσή της.

Στο βίντεο που ανέβασε προ ολίγων ημερών στο Instagram, η Ντόχερτι μίλησε για το μεταστατικό στάδιο του καρκίνου και εξήγησε ότι: «Στις 12 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε ο πρώτος κύκλος ακτινοβολίας. Ο φόβος μου είναι προφανής. Είμαι εξαιρετικά κλειστοφοβική ενώ έχουν συμβεί πολλά στη ζωή μου. Είμαι τυχερή καθώς έχω σπουδαίους γιατρούς. Αλλά αυτός ο φόβος…η αναταραχή… η χρονική στιγμή όλων αυτών… Έτσι μπορεί να μοιάζει ο καρκίνος».

Στη λεζάντα ενός άλλου βίντεο που δημοσίευσε νωρίτερα, η Ντόχερτι έγραψε:

«Το βίντεο έδειξε τη διαδικασία όπου σου τοποθετείται η μάσκα που πρέπει να φοράς στη διάρκεια της ακτινοθεραπείας στον εγκέφαλο. Η πρώτη μου ακτινοθεραπεία έγινε στις 12 Ιανουαρίου. Ο φόβος μου είναι εμφανής. Είμαι εξαιρετικά κλειστοφοβική και συνέβαιναν πολλά τότε στη ζωή μου. Είμαι τυχερή που έχω σπουδαίους γιατρούς όπως ο Dr Amin Mirahdi και τους εκπληκτικούς τεχνικούς στο Cedar Sinai. Αλλά αυτός ο φόβος… Η αναστάτωση… Η χρονική στιγμή που συνέβησαν όλα… Αυτή είναι η εικόνα του καρκίνου».

Υπενθυμίζεται ότι το δύσκολο ταξίδι της ξεκίνησε πολλά χρόνια πριν, το 2015, όταν έλαβε τα αποτελέσματα από εξετάσεις που έκανε, τα οποία έδειχναν ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. Γνωστή τότε για τους ρόλους της στο «Beverly Hills, 90210» και το «Charmed», αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για τη διάγνωσή της, ρίχνοντας φως στην πραγματικότητα της νόσου και τονίζοντας τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης.