ΚΟΣΜΟΣ

Πόλη της Ολλανδίας: «Όχι σεξ στην παραλία, παρακαλώ!»

Πόλη της Ολλανδίας: «Όχι σεξ στην παραλία, παρακαλώ!»
discoverveere

Η τοπική αρχή στο Veere, πόλη της νότιας Ολλανδίας, προχώρησε στην τοποθέτηση πινακίδων μετά από ένα κύμα καταγγελιών για τους γυμνιστές και τα όσα κάνουν στους αμμόλοφους

Την αγανάκτηση και την οργή φαίνεται να έχουν προκαλέσει γυμνιστές στους κατοίκους του δήμου Veere στην Ολλανδία, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει τώρα μία «αντιγυμνιστική» εκστρατεία προκειμένου να σταματήσουν να συνουσιάζονται και να κάνουν ηλιοθεραπεία προτάσσοντας προς όλους τα πιο απόκρυφα σημεία του σώματός τους.

Ειδικότερα, την Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2023, ο εν λόγω δήμος της Ολλανδίας τροποποίησε όλες τις παραθαλάσσιες πινακίδες για να ενημερώσουν επισκέπτες πως οι αμμόλοφοι και το δημόσιο σεξ απαγορεύονται.

Μάλιστα, ο δήμος ενημερώνει ότι πλέον υπάρχει «αυξημένη παρακολούθηση» προκειμένου να καταπολεμηθούν οι παραπάνω παραβιάσεις, και ότι σχετίζεται με σεξουαλικού τύπου παραβιάσεις.

veere.jpg

«Οι αμμόλοφοι είναι εξαιρετικά σημαντικοί για την τοπική κοινότητα και πρέπει να προστατεύονται από ανεπιθύμητη συμπεριφορά που βλάπτει το φυσικό περιβάλλον και μπορεί να ενοχλήσει άλλους παραθεριστές», δήλωσε ο δήμαρχος του Veere, Frederiek Schouwenaar στον Observer του Guardian.

«Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα για τη διασφάλιση της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Μάλιστα, την εκστρατεία «Παρακαλώ, όχι σεξ στη παραλία» υποστήριξε το «SGP» - ένα συντηρητικό κόμμα, το οποίο κέρδισε πρόσφατα το μεγαλύτερο ποσοστό στις τοπικές εκλογές .

«Εκτιμάμε πολύ το γεγονός ότι ο δήμαρχός μας λαμβάνει μέτρα επιβολής: αυτές οι υπερβολές πρέπει να καταπολεμηθούν», τόνισε και ο εκπρόσωπος του κόμματος, Perry de Visser, στον Observer Guardian, προσθέτοντας, δε, πως «Υπάρχουν τακτικές καταγγελίες στον δήμο και τις τοπικές οργανώσεις και γι' αυτό επικροτούμε την άμεση κινητοποίηση του δημοτικού συμβουλίου».

Σχετικές ειδήσεις