ΚΟΣΜΟΣ

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Αυτή ήταν η τελευταία 32χρονη σύντροφός του - Παντρεύτηκαν το 2022

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Αυτή ήταν η τελευταία 32χρονη σύντροφός του - Παντρεύτηκαν το 2022
AP

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι παντρεύτηκε τυπικά την 32χρονη σύντροφό του πέρυσι. Η νεαρή πολιτικός του έστελνε ερωτικές επιστολές και είχε κάνει τατουάζ με τα αρχικά τους

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι πέρασε στην αιωνιότητα και άφησε το στίγμα του στην πολιτική σκηνή της Ιταλίας και όχι μόνο. Ο «Καβαλιέρε» ξεχώρισε ιδιαίτερα και για τον έντονο θαυμασμό του στο γυναικείο φύλο, έχοντας στο πλευρό του εντυπωσιακές συντρόφους για τις οποίες έδινε και «όλα τα λεφτά του κόσμου».

Τελευταία σύντροφος του Μπερλουσκόνι ήταν η Μάρτα Φατσίνα, η 32χρονη καλλονή και βουλευτής του κόμματος Forca Italia.

Το ζευγάρι έκανε έναν συμβολικό γάμο το 2022, με τη νεαρή σύντροφό του να φορά κανονικά νυφικό. Ο γάμος μπορεί να μην είχε νομική ισχύ λόγω δικαστικής διαμάχης του Μπερλουσκόνι με τα παιδιά του, ωστόσο ο ίδιος φημολογείται πως ξόδεψε περίπου 400.000 ευρώ για τη λαμπερή τελετή.

Ο Σίλβιο φαίνεται να είχε σχέση με τη Μάρτα Φατσίνα από το 2020, με την προηγούμενη σύντροφό του να αποκαλύπτει πως η Φατσίνα επισκεπτόταν πολύ συχνά την έπαυλή του, προφασιζόμενη επαγγελματικές σχέσεις.

Λίγο καιρό μετά διέρρευσαν πληροφορίες στον Τύπο ότι η νεαρή πολιτικός έστελνε ερωτικές επιστολές στον Μπερλουσκόνι, ενώ είχε κάνει μέχρι και τατουάζ με τα αρχικά του.