ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Περιπετειώδης γάτα «έκανε οτοστόπ», ταξίδεψε και επισκέφθηκε ακόμη και ...νυχτερινό κλαμπ

O περιπετειώδης γατούλης «Σοξ»
O περιπετειώδης γατούλης «Σοξ»

Μία...περιπετειώδης γάτα ταξίδεψε περισσότερα από  112 χιλιόμετρα στη Bρετανία, αφού πήδηξε σε αυτοκίνητα αγνώστων και εμφανίστηκε στα πιο απίθανα μέρη. Ο «Σοξ» λατρεύει τις περιπλανήσεις λέει η ιδιοκτήτριά του που δημιούργησε σελίδα στο Facebook για να καταγράφει τα ίχνη του

Μία περιπετειώδης γάτα στη Βρετανία, πήδηξε σε δύο αυτοκίνητα αγνώστων και απομακρύνθηκε απο το σπίτι της για να...γνωρίσει τον κόσμο. Η ιδιοκτήτρια του «Σοξ» λέει ότι η πορτοκαλί γάτα (ginger), περιπλανιέται συχνά μακριά από το σπίτι και βρέθηκε μεταξύ άλλων σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, ένα φορτηγό παράδοσης της Amazon και...γραφεία

Η άτακτη γατούλα μπήκε σε ένα αυτοκίνητο το απόγευμα της Κυριακής και ταξίδεψε από τον κόλπο Herne στο Κεντ μέχρι το Whitstable. Η γυναίκα που βρήκε τον Σοξ στο αυτοκίνητό της προσπάθησε να τον πάει στον κτηνίατρο, αλλά η γάτα ξέφυγε για μία ακόμη φορά.

Από εκεί, φέρεται να κατευθύνθηκε στο Wallington στο νότιο Λονδίνο με άλλο αυτοκίνητο, σύμφωνα με το BBC News. Η ιδιοκτήτρια του «Σοξ» Τζέσικα Ρόου είπε στο ότι είναι συνηθισμένη στις αποδράσεις του και ότι συχνά τον «μαζεύει» από διάφορα μέρη, ακόμη και από νυχτερινά κέντρα διασκέδασης. «Είπα αστειευόμενη, «Θεέ μου, εφόσον δεν μπει στο τρένο για το Λονδίνο, θα είμαστε εντάξει», δήλωσε στο BBC News.

Η οδηγός Jacqui O'Connor εν τω μεταξύ δεν παρατήρησε την ασυνήθιστη επιβάτιδα στο αυτοκίνητό της, εως ότου είχε φθάσει στο σπίτι της από το Whitstable στο Λονδίνο. «Οδηγούσαμε στον αυτοκινητόδρομο, τραγουδούσαμε όπως κάνει κανείς στο δρόμο για το σπίτι, κουβεντιάζαμε και ξαφνικά αυτό το κεφάλι εμφανίστηκε ανάμεσα στις δύο θέσεις», είπε.

Η Ρόου χρειάστηκε επίσης να παραλάβει τον «Σοξ» από σχολεία, γραφεία, πισίνες, φορτηγά παράδοσης της Amazon, ακόμη και από ένα....κεμπάπτζίδικο,αποκάλυψε. «Τα αγόρια μου είναι 6 και 8 ετών και η γάτα με έχει εκπαιδεύσει για τη στιγμή που θα μεγαλώσουν και θα θέλουν να την αντιγράψουν», αστειεύτηκε.

Είπε επίσης ότι δημιούργησε μια σελίδα στο Facebook που εμφανίζει τα ίχνη του «Σοξ» για αυτόν ακριβώς τον λόγο, αφού προηγουμένως είδε τον τιγρέ γατούλη της να εμφανίζεται σε μια τοπική σελίδα στο Facebook οκτώ φορές σε διάστημα δύο εβδομάδων.

Ο «Σοξ» κατάφερε τελικά να επιστρέψει στο σπίτι το βράδυ της Τρίτης (13/6) χάρη σε κάποιον που ακολουθεί τη σελίδα, καθώς προσφέρθηκε να οδηγήσει το αιλουροειδές πίσω όταν τον εντόπισε στο δρόμο του από το Stonehenge.