ΚΟΣΜΟΣ

Ανατροπή με το «διαζύγιο» της Τόρι Σπέλιγνκ και του Ντιν Μακντέρμοτ - Δεν χωρίζει το ζευγάρι

Ανατροπή με το «διαζύγιο» της Τόρι Σπέλιγνκ και του Ντιν Μακντέρμοτ - Δεν χωρίζει το ζευγάρι

Το διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ, Τόρι Σπέλιγνκ και Ντιν Μακντέρμοτ, τελικά φαίνεται ότι δεν θα χωρίσει, διαψεύδοντας τα όσα είχαν αναφερθεί από τους ίδιους νωρίτερα.

Δεν φαίνεται να μπαίνει τέλος στο γάμο της Τόρι Σπέλιγνκ και του Ντιν Μακντέρμοτ, παρότι νωρίτερα ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ ανακοίνωσε πως οι δρόμοι του ζευγαριού χωρίζουν.

Τη «βόμβα» για το διαζύγιο έριξε ο ίδιος ο Dean McDermott με ανάρτησή του στο Instagram, την οποία ωστόσο αργότερα διέγραψε.

Σύμφωνα λοιπόν με το Us Weekly, άτομο που γνωρίζει το ζευγάρι ανέφερε ότι «δεν παίρνουν διαζύγιο» και πως «είναι καλύτερα από ποτέ».

«Είχαν τα σκαμπανεβάσματα τους όπως κάθε ζευγάρι, αλλά [συνέχισαν] να παλεύονυ για τον γάμο τους μέσω συμβούλων γάμου. Αγαπούν ο ένας τον άλλον και δεν πρόκειται να χωρίσουν ».

Η είδηση για τον χωρισμόι του ζευγαριού έπειτα από 17 χρόνια γάμου έσκασε σαν «βόμβα».

Ο 56χρονος ηθοποιός ανακοίνωσε το διαζύγιο το Σάββατο στον λογαριασμό του στο Instagram γράφοντας ότι:

«Με μεγάλη θλίψη και πολύ βαριά καρδιά μετά από 18 χρόνια μαζί και 5 καταπληκτικά παιδιά, η @torispelling κι εγώ αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε χωριστούς δρόμους και να ξεκινήσουμε ένα νέο δικό μας ταξίδι».

«Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί ως στοργικοί γονείς και να καθοδηγούμε και να αγαπάμε τα παιδιά μας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», πρόσθεσε. «Ζητάμε να σεβαστείτε όλοι την ιδιωτική μας ζωή, καθώς αφιερώνουμε αυτόν τον χρόνο για να περιβάλλουμε την οικογένειά μας με αγάπη και να προσπαθήσουμε να το αντιμετωπίσουμε. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη και την καλοσύνη σας».

Ωστόσο, λιγότερο από 24 ώρες μετά την ανακοίνωση, ο Μακντέρμοτ αφαίρεσε την ανάρτηση από το Instagram.