ΚΟΣΜΟΣ

Νεκρός σε αεροπορικό δυστύχημα γνωστός παρουσιαστής ντοκιμαντέρ του Discovery Channel

Νεκρός σε αεροπορικό δυστύχημα γνωστός παρουσιαστής ντοκιμαντέρ του Discovery Channel

Σε αεροπορικό δυστύχημα πέθανε την Παρασκευή (16/6), ο πιλότος Τζιμ Τουέτο, γνωστός ως πρωταγωνιστής της σειράς ντοκιμαντέρ Flying Wild Alaska του Discovery Channel στις αρχές της δεκαετίας του 2010.

Η συντριβή από την οποία σκοτώθηκε ο 68χρονος Τουέτο και ο επιβάτης του σημειώθηκε περίπου 35 μίλια βορειοανατολικά του Shaktoolik, στην Αλάσκα.

Οι αστυνομικοί της πολιτείας δήλωσαν ότι ενημερώθηκαν ότι το Cessna 180 του πιλότου, συνετρίβη περίπου στις 11.50 π.μ.. Οι άνθρωποι φέρεται να είδαν το αεροπλάνο να απογειώνεται, αλλά δεν κατάφερε να ανέβει σε ύψος πριν συντριβεί.

Ο επιβάτης που έχασε τη ζωή του κατά τη συντριβή του αεροσκάφους ήταν ο 45χρονος Σέιν Ρέινολντς από το Αϊντάχο. Τα πληρώματα ανέσυραν τις σορούς και των δύο ανδρών και οι αρχές ενημέρωσαν τις οικογένειές τους. Αξιωματούχοι του Εθνικού Συμβουλίου Ασφάλειας Μεταφορών ερευνούν τη συντριβή.

Το Flying Wild Alaska προβλήθηκε για τρεις σεζόν στο Discovery από τον Ιανουάριο του 2011 έως τον Ιούλιο του 2012. Πρωταγωνιστές ήταν ο Τουέτο, η σύζυγός του και οι τρεις κόρες του, οι οποίοι διαχειρίζονταν την Era Alaska, μια μικρή περιφερειακή αεροπορική εταιρεία που εξυπηρετούσε απομακρυσμένες κοινότητες της πολιτείας.

Σε ανάρτησή της στο Instagram, η κόρη του, έγραψε: «Πέθανε κάνοντας αυτό που πραγματικά αγαπούσε».

Διαβάστε επίσης:

Πούτιν: Έτοιμος για διάλογο με όσους θέλουν ειρήνη

Μαϊάμι: Βίντεο από τη στιγμή που κεραυνός χτυπάει ουρανοξύστη

Γενέθλια Καρόλου: Ο πρίγκιπας Λούις «γοητεύει» τα πλήθη από το μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ