ΚΟΣΜΟΣ

Ζεράρ Πικέ: Στο Μαϊάμι για διακοπές - Πότε θα ανακοινώσει το γάμο του με την Κλάρα Κία

O Πικέ με τη νέα του αγαπημένη, Κλάρα Κία
O Πικέ με τη νέα του αγαπημένη, Κλάρα Κία
Ιnstagram

Ο Ζεράρ Πικέ έφτασε στο Μαϊάμι για να κάνει καλοκαιρινές διακοπές με τα παιδιά του, καθώς φουντώνουν οι φήμες οτι θα ανακοινώσει σύντομα το επόμενο βήμα στη σχέση του με τη σύντροφό του Κλάρα Κία

Ο Ζεράρ Πικέ εθεάθη να φτάνει στο Μαϊάμι για οικογενειακές διακοπές με τα παιδιά του, την ώρα που πληθαίνουν τα σενάρια οτι ο ίδιος και η κοπέλα του, Κλάρα Κία σχεδιάζουν να παντρευτούν σε λίγες εβδομάδες. Την ίδια στιγμή φουντώνουν οι φήμες οτι η πρώην αγαπημένη του Σακίρα έχει προχωρήσει τη ζωή της και οτι βγαίνει με τον αστέρα της Formula 1, Λίους Χάμιλτον.

Ο Ζεράρ Πικέ και η Κλάρα Κία δημοσιοποιήθηκαν το ειδύλλιό τους πέρυσι μετά τον χωρισμό του ποδοσφαιριστή από την Κολομβιανή ποπ σταρ, και δεν διστάζουν να «διαφημίσουν» το ειδύλλιό τους. Ανώνυμη πηγή είπε στα ισπανικά ΜΜΕ: «Ο Ζεράρ Πικέ Pique και η Κλάρα Κία πρόκειται να παντρευτούν. Ο πρώην ποδοσφαιριστής και η κοπέλα του έχουν πάρει αυτή την πολύ σημαντική απόφαση

Έχουν επίσης σχεδιάσει την ιδανική στιγμή για να δημοσιοποιήσουν τα καλά νέα. Η ανακοίνωση θα γίνει σε μια άλλη σημαντική ημερομηνία για τον Πικέ, τον γάμο του αδερφού του Μαρκ που πρόκειται να παντρευτεί την παιδική του αγαπημένη Μαρία στις 24 Ιουνίου».

Η τραγουδίστρια χώρισε με τον μακροχρόνιο έρωτά της Ζεράρ Πικέ το περασμένο καλοκαίρι εν μέσω ισχυρισμών ότι την είχε απατήσει με τη γυναίκα με την οποία έβγαινε μετά τον χωρισμό, την 24χρονη τότε Κλάρα Κία Μαρτί. Η Σακίρα και ο Πικέ απέκτησαν δύο παιδιά τον 10χρονο Μίλαν, και τον Σάσα, οκτώ ετών.

Η ίδια είχε μιλήσει δημόσια πρόσφατα για τον οδυνηρό χωρισμό της από τον Ισπανό πρώην ποδοσφαιριστή. Μιλώντας στο εναρκτήριο γκαλά Women in Latin Music, είπε: «Δεν έχει τόση σημασία αν κάποιος είναι πιστός ή όχι. Αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι να συνεχίσει να είναι πιστός στον εαυτό του.

Όταν ένιωσα περισσότερο χαμένη, ήταν η μουσική που με έβαλε στο δρόμο της επιστροφής στον εαυτό μου. Έρχεται μια στιγμή στη ζωή κάθε γυναίκας που δεν εξαρτάται πλέον από κάποιον που θα αγαπήσει ή θα αποδεχτεί τον εαυτό της όπως είναι» είπε.

Η ίδια έχει φωτογραφηθεί πολλές φορές με τον 38χρονο Χάμιλτον, μετά το χωρισμό με τον πρώην σύντροφό της Ζεράρ Πικέ. Εκτός από τις εκδρομές με πλοίο μαζί με φίλους στο Μαϊάμι, το ζευγάρι δείπνησε επίσης στη Βαρκελώνη μετά τη δεύτερη θέση του Χάμιλτον στο Grand Prix. Σύμφωνα με τις βρετανικές ταμπλόιντ...την καρδιά της διεκδικεί και ο αστέρας του Χόλιγουντ, Τομ Κρουζ ο οποίος μάλιστα φέρεται να έχει «τραυματιστεί» επειδή η Σακίρα φαινομενικά απέρριψε τις προτάσεις του.

Μια πηγή είπε πρόσφατα στη Mirror ότι ο σταρ του Top Gun πίστευε ότι o ίδιος και η τραγουδίστρια «είχαν απίστευτη χημεία και θεωρούσε θα έβγαιναν σε χρόνο μηδέν». Άλλη πηγή είπε στο Radar Online «Ήταν ένα τεράστιο πλήγμα στον εγωισμό του Tομ, ακόμη περισσότερο μάλιστα επειδή θεωρεί τον Λιούις φίλο του»

Σύμφωνα με το Us Weekly, η τραγουδίστρια του Hips Don't Lie βρίσκει τις φήμες «ξεκαρδιστικές» και παρά το γεγονός ότι πέρασε «διασκεδαστικά» με τον Τομ Κρουζ όταν συναντήθηκαν στο Grand Prix της Formula 1 στο Μαϊάμι, δεν σκοπεύει να προχωρήσει περαιτέρω τη σχέση τους.