ΚΟΣΜΟΣ

Μάικλ Τζάκσον: Πώς θα ήταν ο βασιλιάς της ποπ 80 ετών - Η τεχνητή νοημοσύνη απαντά! (pics)

Μάικλ Τζάκσον: Πώς θα ήταν ο βασιλιάς της ποπ 80 ετών - Η τεχνητή νοημοσύνη απαντά! (pics)

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη «επαναφέρει στη ζωή» μεγάλες διασημότητες - Δείτε πώς θα έμοιαζε ο Μάικλ Τζάκσον ηλικιωμένος

Οι θαυμαστές του Μάικλ Τζάκσον που συνεχίζουν να λατρεύουν τον βασιλιά της ποπ δεν έχουν σταματήσει να σκέφτονται πως θα ήταν τα πράγματα αν ο Μάικλ Τζάκσον ζούσε και συνέχισε να μας χαρίζει το εξαιρετικό ταλέντο του.

Το κολομβιανό ειδησεογραφικό πρακτορείο «Pulzo» συνεργάστηκε με την Robby Tecnologias S.L., μια ισπανική εταιρεία παραγωγής τεχνητής νοημοσύνης που ειδικεύεται στις ρεαλιστικές εικόνες, για να δώσει μια ενδιαφέρουσα απάντηση στο ερώτημα: Πώς θα ήταν ο Μάικλ Τζάκσον στην ηλικία των 80;

Δείτε την gallery:

Υπενθυμίζουμε ότι στις 25 Ιουνίου του 2009, ο Τζάκσον σταμάτησε να αναπνέει ενώ προσπαθούσε να κοιμηθεί υπό τη φροντίδα του Conrad Murray, του προσωπικού του γιατρού.

Ο Murray είπε ότι έδωσε στον Τζάκσον ένα φάσμα φαρμάκων σε μια προσπάθεια να τον βοηθήσει να κοιμηθεί στο ενοικιαζόμενο αρχοντικό του στο Holmby Hills του Λος Άντζελες. Οι προσπάθειες αναζωογόνησης του Τζάκσον ήταν ανεπιτυχείς.

Οι προσπάθειες αναζωογόνησης συνεχίστηκαν καθ' οδόν προς το ιατρικό κέντρο Ronald Reagan UCLA και για περισσότερο από μία ώρα μετά την άφιξή του στις 1:13 μ.μ. Ο θάνατός του ανακοινώνεται στις 2:26 μ.μ. ώρα Ειρηνικού.

Πολλοί θεωρούν τον θάνατο του ως δολοφονία. Οι περισσότερες κατηγορίες είναι εις βάρος του Conrad Murray. Μέχρι και η ίδια η αδελφή του (Τζάνετ Τζάκσον), θεωρεί ότι ο θάνατος του οφείλεται σε δολοφονία.