ΚΟΣΜΟΣ

Τζόνι Ίργουιν: Διαγνώστηκε με καρκίνο του πνεύμονα σε τελικό στάδιο o γνωστός παρουσιαστής

Τζόνι Ίργουιν: Διαγνώστηκε με καρκίνο του πνεύμονα σε τελικό στάδιο o γνωστός παρουσιαστής
Instagram/Jonnie Irwin

Ο γνωστός παρουσιαστής παρουσίασε τα πρώτα συμπτώματα το 2020

Ο Τζόνι Ίργουιν διαγνώστηκε με καρκίνο του πνεύμονα σε τελικό στάδιο το 2020, ενώ αποκάλυψε ότι έκανε ένα τεράστιο «λάθος» σχετικά με την ασθένειά του, από το οποίο «θέλει να μάθει ο κόσμος».

Ο γνωστός παρουσιαστής του «Channel 4» αποκάλυψε ότι μετάνιωσε που δεν έκανε ασφάλεια για κρίσιμη ασθένεια, ενώ στη συνέχεια εξήγησε ότι αναγκάστηκε να «συνεχίσει να εργάζεται» εξαιτίας αυτού του «λάθους».

«Δεν είχα συνάψει ασφάλιση για κρίσιμη ασθένεια και επομένως έπρεπε να συνεχίσω να εργάζομαι», δήλωσε. «Χωρίς δουλειά, δεν έχω κανένα μέσο για να πληρώσω τους λογαριασμούς. Και αν είχα συνάψει την ασφάλεια κρίσιμης ασθένειας, αυτή θα μπορούσε να καλύψει τα έξοδά μου και πιθανώς θα μπορούσα να είχα πει στον κόσμο (για την κατάστασή του) πολύ νωρίτερα».

Ο Ίργουιν δήλωσε στο podcast «The OneChat» της «AIG Life» ότι αισθάνεται «γελοίος» που δεν σκέφτηκε αυτό το επίπεδο ασφάλισης αφού διαγνώστηκε με καρκίνο του πνεύμονα σε τελικό στάδιο, ενώ συνέχισε: «Θα μπορούσα να έχω ζήσει δύο χρόνια με έναν πιο ανοιχτό τρόπο ζωής. Και θέλω οι άνθρωποι να μάθουν από αυτό το λάθος. Νομίζω ότι εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα ότι μπορώ καλύτερα να ξοδέψω αυτά τα χρήματα αλλού. Πού δεν ξέρω. Δεν τα σπατάλησα. Ίσως επειδή ξέρω τι οφέλη θα είχε, απλά μου φαίνεται γελοίο που δεν το έκανα».

Ο γνωστός παρουσιαστής στη συνέχεια πρόσθεσε: «Νόμιζα ότι τα πήγαινα καλά με την ασφάλεια ζωής. Είναι ένα θετικό πράγμα και με βοήθησε πολύ στο να αποκτήσω μια οικονομική θέση στη ζωή μου, γνωρίζοντας ότι η γυναίκα μου και τα αγόρια μου είναι πιο ασφαλή. Αλλά πόσο θα ήθελα να είχα κάνει αυτή την επιπλέον κάλυψη».

Ο παρουσιαστής της δημοφιλής εκπομπής «A Place in the sun» παραδέχτηκε ότι το «δυσκολότερο πράγμα» που χρειάστηκε να κάνει ποτέ ήταν να πει στη γυναίκα του ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο σε τελικό στάδιο, μόλις δύο μήνες αφότου γέννησε τα δίδυμα.

Ο Αμερικανός τηλεοπτικός παρουσιαστής δίνει μάχη με τον καρκίνο, ο οποίος έχει πλέον εξαπλωθεί στον εγκέφαλό του μετά τη διάγνωσή του το 2020.

Τέλος σημειώνεται ότι οι γιατροί του είπαν ότι είχε μόνο έξι μήνες ζωής όταν διαγνώστηκε, αλλά ο Ίργουιν αψήφησε τις προβλέψεις.

Διαβάστε επίσης:

Η Βουλγαρία είχε τη χαμηλότερη πραγματική ατομική κατανάλωση κατά κεφαλήν στην ΕΕ το 2022

Apple: Διεκδικεί πνευματικά δικαιώματα ακόμα σε εικόνες πραγματικών μήλων

Ονδούρα: Απανθρακωμένα βρέθηκαν 25 πτώματα σε γυναικείες φυλακές