ΚΟΣΜΟΣ

Κένταλ Τζένερ: Γεννήθηκα σε αυτή τη ζωή, αλλά δεν την επέλεξα, χρειάστηκαν 20 χρόνια για να συνηθίσω

Κένταλ Τζένερ: Γεννήθηκα σε αυτή τη ζωή, αλλά δεν την επέλεξα, χρειάστηκαν 20 χρόνια για να συνηθίσω
AP

Η Κένταλ Τζένερ μιλά για την ζωή της αλλά και τις αδερφές της Καρντάσιαν

Η Κένταλ Τζένερ νιώθει πως «δεν ανήκει στην οικογένειά της».

Το μοντέλο παραχώρησε συνέντευξη στο WSJ και τόνισε αρχικά, πως: «Γεννήθηκα σε αυτή τη ζωή, αλλά δεν την επέλεξα».

Όπως εξήγησε η Κένταλ Τζένερ, από τότε που θυμάται τον εαυτό της, ένιωθε πως δεν είχε καμία σχέση με την υπόλοιπη οικογένειά της. «Δεν είμαι φτιαγμένη για αυτό, με κανέναν τρόπο. Δεν είμαι καλή σε αυτό. Το κάνω κι έχω μάθει πώς να το κάνω», είπε.

Η ίδια ήταν μόλις 11 ετών, όταν έκανε πρεμιέρα το πρώτο ριάλιτι της οικογένειάς της, με τίτλο «Keeping Up with the Kardashians». Έτσι, τόσο εκείνη, όσο και η μικρότερη αδερφή της, Κάιλι έγιναν διάσημες σε πολύ νεαρή ηλικία, χωρίς αυτό να είναι κάτι για το οποίο δούλεψαν οι ίδιες.

Το μοντέλο παραδέχτηκε πως σε αντίθεση με τις αδερφές της, έχει διαφορετική σχέση με τη «φήμη». Μάλιστα εξηγεί πως η αδερφή της, Κιμ ήταν ανέκαθεν φτιαγμένη για αυτόν τον κόσμο, καθώς ακόμα και μικρότερη, επισκεπτόταν μαγαζιά και έδινε το παρών σε πρεμιέρες, μόνο και μόνο για να φωτογραφηθεί.

Από την άλλη πλευρά, η Κένταλ Τζένερ υποστηρίζει πως χρειάστηκαν 20 χρόνια για την ίδια να συνηθίσει να βρίσκεται κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Μου πήρε σχεδόν 20 χρόνια για να είμαι εντάξει. Υποθέτω ότι τώρα το έχω συνηθίσει. Είμαι μια χαρά πλέον. Απλά, υποθέτω πως έχω πέσει κι εγώ κάτω από την ομπρέλα των αδερφών Καρντάσιαν. Είναι λίγο παράξενο, γιατί εγώ είμαι ακριβώς όπως ο πατέρας μου, με πολλούς τρόπους. Είμαι μια Τζένερ, κατά τη γνώμη μου», είπε κλείνοντας.