ΚΟΣΜΟΣ

Μπάιντεν: «Έφαγε πόρτα» από στριπ κλαμπ - «Έκανε ανάρμοστες χειρονομίες, φερόταν σαν κακομαθημένο»

O Xάντερ Μπάιντεν
O Xάντερ Μπάιντεν
ΑΡ

Ο υιός Μπάιντεν εκδιώχθηκε από ένα ιδιωτικό στριπ κλαμπ επειδή άγγιζε ανάρμοστα τις γυναίκες και συμπεριφερόταν «σαν κακομαθημένο παιδί», λέει ο ιδρυτής του αποκλειστικά στη New York Post.

Ο γιος του Αμερικανού προέδρου, Χάντερ Μπάιντεν εκδιώχθηκε από ένα ιδιωτικό κλαμπ σεξ επειδή «έπιανε τα οπίσθια των γυναικών» και συμπεριφερόταν «σαν κακομαθημένο παιδί», είπε ο ιδρυτής του αποκλειστικά στη New York Post.

Ο γιος του προέδρου είναι «ένας πολύ κακός τύπος - όχι καλός άνθρωπος. Απλώς δεν είναι», είπε ο Ντέιμον Λόνερ ο οποίος ίδρυσε το διαβόητο κλαμπ SNCTM, όπου η συνδρομή έφτασε τα 75.000 δολάρια το χρόνο. Και η πληρωμή των 10.000 δολαρίων του Χάντερ οδήγησε τον Λόνερ να λάβει κλήτευση της Εσωτερικής Υπηρεσίας Εσόδων (IRS)

Ο Λόνερ ισχυρίστηκε ότι η πληρωμή έγινε μέσω μιας μυστηριώδους γυναίκας το 2018 και ότι αργότερα ενημερώθηκε για μια έρευνα από το ποινικό τμήμα της IRS που «με ρώτησε για την τήρηση βιβλίων και τα αρχεία». O ίδιος είπε ότι αποφάσισε να αποκαλύψει τη συμμετοχή του Μπάιντεν σε σεξ κλαμπ, αφού ο Μπάιντεν δέχθηκε κλήτευση για φόρο εισοδήματος και υπόθεση όπλων μετά από πενταετή ομοσπονδιακή έρευνα.

Η τεράστια αμοιβή, είπε ο Λόνερ έγινε μέσω μιας εταιρείας που έκρυβε το όνομα του Χάντερ και την πλήρωσε μια μυστηριώδης γυναίκα που συνόδευε τον γιο του προέδρου - «απο ψηλά σαν χαρταετός και απομονωμένα» - στο κλαμπ. Κάποια στιγμή το 2018, είπε ο Λόνερ η γυναίκα έκανε αίτηση για ένταξη στο πολυτελές σεξ κλαμπ, στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες συμμετείχαν διασημότητες όπως η Γκουίνεθ Πάλτροου και ο Μπιλ Μέιχερ. Η γυναίκα είπε στον Λόνερ, ο οποίος ενέκρινε όλα τα μέλη, ότι θα τη συνόδευε ένας όμορφος άντρας.

Όταν ο Λόνερ ζήτησε περισσότερες πληροφορίες, δήλωσε μόνο ότι «το όνομά του ήταν Χάντερ και ότι ήταν μέλος μιας εξέχουσας πολιτικής οικογένειας». Στην πρώτη και μοναδική τους επίσκεψη, ο Χάντερ ενήργησε με τόση αγένεια στα πολυτελή μέλη - «αρπάζοντας τα οπίσθια των γυναικών» και προχωρώντας σε άλλες συμπεριφορές αντίθετες με τους κανόνες του κλαμπ - που ο Λόνερ του ζήτησε να φύγει και του απαγόρευσε από μελλοντικές εκδηλώσεις.

Ένας από τους κανόνες του κλαμπ στο SNCTM ήταν «πάντα να ρωτάς πριν αγγίξεις», είπε ο Λόνερ. «Όταν είπα στον Χάντερ ότι έπρεπε να φύγει, ότι ο κόσμος παραπονιόταν για τη συμπεριφορά του, ήταν οργισμένος και συμπεριφερόταν σαν κακομαθημένο παιδί. Αλλά έφυγε».

Την ώρα της επίσκεψης του Μπάιντεν, ο Λόνερ είπε ότι δεν ήταν ακόμα σίγουρος ποιος ήταν ή σε ποια εξέχουσα οικογένεια ανήκε. Μόνο όταν η Post δημοσίευσε την ιστορία πέρυσι για το φορητό υπολογιστή του Χάντερ- που περιείχε, μεταξύ άλλων, πορνογραφικές φωτογραφίες του «πρώτου γιου» και των γυναικών, καθώς και φωτογραφίες του να κάνει ναρκωτικά και αποδείξεις πληρωμών σε ιερόδουλες

Ο Λόνερ πρόσθεσε ότι δεν έλαβε καμία άλλη επαφή από την IRS και διαπίστωσε ότι οι αρχές δεν είχαν κανένα ενδιαφέρον για τις δραστηριότητες του Μπάιντεν, αλλά για τα 10.000 δολάρια που χρηματοδοτούσαν τα μέλη. Από την ίδρυση της λέσχης SNCTM το 2013, «μόνο πέντε άνδρες έλαβαν εντολή να φύγουν και μπήκαν στη μαύρη λίστα», σημείωσε ο Λόνερ.

Αφού ο Χάντερ κατέληξε σε συμφωνία με τους ομοσπονδιακούς εισαγγελείς την Τρίτη - πυροδοτώντας θύελλα επικρίσεων από Ρεπουμπλικάνους και μερικούς Δημοκρατικούς ότι του έδωσαν μια «καλή συμφωνία» - ο Λόνερ έκανε ανάρτηση στο Instagram, αποκαλύπτοντας ότι ο Μπάιντεν ήταν μέλος του.

«Ο Χάντερ ήταν μέλος του SNCTM και ακύρωσα τη συμμετοχή του μετά από 1 πάρτι επειδή ήταν σκουπίδι», έγραψε στην από τότε διαγραμμένη ανάρτηση. Ο ίδιος πούλησε το κλαμπ λίγο πριν την πανδημία και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη διαδικασία ανοίγματος ενός πολυτελούς εστιατορίου στο LA με αισθησιακό θέμα και μάρκετινγκ μιας νέας μάρκας μαριχουάνας, του Sex Weed, που ισχυρίζεται ότι είναι καλό για τον έρωτα.