ΚΟΣΜΟΣ

Αυτή είναι η πιο τρομακτική γέφυρα στον κόσμο

Αυτή είναι η πιο τρομακτική γέφυρα στον κόσμο
Facebook

Τι αποκαλύπτουν οι ντόπιοι για τη γέφυρα, στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας.

Η γέφυρα του Μπρίσμπεϊν στην Αυστραλία μπορεί δικαίως να χαρακτηριστεί η πιο τρομακτική γέφυρα στον κόσμο, καθώς πέρα από πολύ απότομη φαίνεται και σαν σπασμένη.

Μία γυναίκα μοιράστηκε μια φωτογραφία της γέφυρας Gateway στα social media και μάζεψε πάνω από 2.000 σχόλια που λένε ότι ο δρόμος φαίνεται στραβός. Μάλιστα, αρκετοί εξέφρασαν την άποψή τους για την επικινδυνότητα του δρόμου.

Η γυναίκα που τράβηξε τη φωτογραφία, διαβεβαίωσε τους ακολούθους της ότι δεν την επεξεργάστηκε. Εξήγησε ότι προσπαθούσε να τραβήξει μια φωτογραφία το ηλιοβασίλεμα, όταν τράβηξε την περίεργη γέφυρα.

Η αρχική γέφυρα δόθηκε στους πολίτες το 1986, ενώ το 2010 κατασκευάστηκε ένα αντίγραφο για να αντιμετωπιστεί η αυξημένη ροή κυκλοφορίας. Στο υψηλότερο σημείο της η γέφυρα έχει ύψος 64,5 μέτρα.

Αρκετοί ντόπιοι του Μπρίσμπεϊν κάτω από την ανάρτηση διαβεβαίωσαν τους ανθρώπους ότι η γέφυρα δεν είναι τόσο τρομακτική όσο φαίνεται στη φωτογραφία, αλλά αντίθετα ισχυρίζονται ότι το χειρότερο χαρακτηριστικό της είναι τα 5,07 δολάρια που πληρώνουν για διόδια.

«Το μόνο άγχος που πρέπει να έχουν οι άνθρωποι για αυτή τη μικρή γέφυρα είναι το τίμημα για να τη διασχίσουν. Αυτό είναι εφιάλτης!», έγραψε ένας.