ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Αερόστατο εξερράγη - «Ακούγονταν τρομερές κραυγές» λέει μάρτυρας

Βρετανία: Αερόστατο εξερράγη - «Ακούγονταν τρομερές κραυγές» λέει μάρτυρας
AP NewsRoom

Μάρτυρες για την έκρηξη του αερόστατου στη Βρετανία αναφέρουν ότι είδαν ουσιαστικά μία «μπάλα φωτιάς», από την οποία ακούγονταν πολύ δυνατά ουρλιαχτά, να πέφτει στο έδαφο

Τη ζωή του έχασε ένας άνδρας μέσα σε αερόστατο όταν έσκασε στον αέρα και αμέσως μετατράπηκε σε πύρινη μπάλα καταλήγοντας στο έδαφος, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Μάλιστα, μάρτυρες αναφέρουν ότι είδαν ουσιαστικά μία «μπάλα φωτιάς», από την οποία ακούγονταν πολύ δυνατά ουρλιαχτά, να πέφτει στο έδαφος.

«Υπήρχαν πολλά αερόστατα στον ουρανό επειδή ήταν καθαρός και είχε ήλιο παρά το γεγονός ότι ήταν τόσο νωρίς», δήλωσε ένας μάρτυρας, ενώ πρόσθεσε ότι «ξαφνικά υπήρξε μια λάμψη και κάτι που έμοιαζε με πύρινη σφαίρα που προερχόταν από ένα μπλε αερόστατο και απλά έπεσε σαν πέτρα.

«Η γυναίκα μου άκουσε τρομερές κραυγές και μετά σιωπή», συμπλήρωσε.

Το αερόστατο έπεσε σε δέντρα στην οδό Holt Fleet Road, κοντά στο Ombersley Court του Worcester στη Βρετανία, γύρω στις 6.20 π.μ.

Οι βρετανικές αστυνομικές αρχές αναφέρουν ότι: «Στις 6.20 π.μ. σήμερα το πρωί (25 Ιουνίου) η αστυνομία έλαβε μια κλήση ότι ένα αερόστατο ξεφούσκωσε κι έπεσε στο έδαφος κοντά στον A449 στο Ombersley».

Πυροσβέστες, νοσοκόμοι και αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο, όμως δεν κατάφεραν να σώσουν τον άνδρα που ήταν στο αερόστατο.

Σχετικές ειδήσεις