ΚΟΣΜΟΣ

Τουρκία: «Χρυσός» γάμος - Γεμάτη χρυσάφι η νύφη και μετρητά ο γαμπρός

Τουρκία: «Χρυσός» γάμος - Γεμάτη χρυσάφι η νύφη και μετρητά ο γαμπρός

Μετά το γλέντι δύο ημερών που έγινε για το γάμο στην Τουρκία φαίνεται πως δέκα άτομα κάθισαν σε ένα τραπέζι και μέτρησαν τα μετρητά που δόθηκαν ως δώρο στον γαμπρό!

Πρώτη είδηση στα τουρκικά ΜΜΕ έγινε ένας γάμος μεγάλης φυλής στην Τουρκία κυρίως λόγω των δώρων που δόθηκαν.

Είναι χαρακτηριστικά τα όσα μεταδίδει από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης: Η νύφη έλαβε τέσσερα κιλά χρυσό σε κοσμήματα τα οποία κρεμάστηκαν πάνω της ενώ ο γαμπρός έλαβε έξι εκατομμύρια λίρες (216,872.27 ευρώ).

Μάλιστα, μετά το γλέντι δύο ημερών που έγινε για το γάμο φαίνεται πως δέκα άτομα κάθισαν σε ένα τραπέζι και μέτρησαν τα μετρητά που δόθηκαν ως δώρο στον γαμπρό!

Στο δελτίο ειδήσεων του «SHOW TV» το ρεπορτάζ ανέφερε ότι «Στην πόλη Βαν τελέσθηκε ένας θρυλικός γάμος μιας μεγάλης φυλής. Ο γάμος διήρκησε δυο ημέρες και νύχτες. Τους δόθηκε μια ολόκληρη περιουσία. Στην τελετή των δώρων στον γαμπρό δόθηκαν 6 εκατομμύρια λίρες, και στη νύφη 4 κιλά χρυσού!»

«Μετά την τελετή των δώρων σειρά είχε η καταμέτρηση των εισπράξεων. Δέκα άτομα συγκεντρώθηκαν σε ένα τραπέζι. Μετά από ώρες καταμετρήθηκε ολόκληρη η περιουσία. Ανακοινώθηκε πως στον γαμπρό δόθηκαν 6 εκατομμύρια λίρες και στη νύφη 4 κιλά χρυσού. Οι δεσμίδες χρημάτων τοποθετήθηκαν σε βαλίτσες και μεταφέρθηκαν με αυτόν τον τρόπο».

Σχετικές ειδήσεις