ΚΟΣΜΟΣ

Σακίρα: Έμαθε για την προδοσία του Πικέ όταν ο πατέρας της ήταν στην εντατική

H Σακίρα
H Σακίρα
Α.Ρ

Η Σακίρα έμαθε ότι την «πρόδωσε» ο πρώην σύντροφός της, Ζεράρ Πικέ ενώ ο πατέρας της ήταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, εξομολογήθηκε η Κολομβιανή σταρ στην ισπανική έκδοση του περιοδικού People

«Ο άνθρωπος που αγάπησα περισσότερο στη ζωή μου, ο πατέρας μου, με άφηνε όταν τον χρειαζόμουν περισσότερο», είπε μεταξύ άλλων η Κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα στο ισπανικό People. Έναν και πλέον χρόνο αφότου η Σακίρα και ο Πικέ ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, η Κολομβιανή σούπερ σταρ θυμήθηκε μια άλλη δυσκολία που υπέμεινε ταυτόχρονα.

Σε μια νέα συνέντευξη που παραχώρησε είπε οτι ανακάλυψε ότι την «πρόδωσε» ο Πικέ λίγο μετά την εισαγωγή του πατέρα της William Mebarak Chadid στο νοσοκομείο λόγω μιας άσχημης πτώσης.

Η 46χρονη ερμηνεύτρια του «Hips Don't Lie», μιλούσε στην εκπομπή για το πώς η μητέρα της Nidia Ripoll Torrado είναι ο «σύντροφός της στο έγκλημα» και ο 91χρονος Chadid, είναι ο «καλύτερος φίλος» της όταν θυμήθηκε το περιστατικό.

«'Ηρθε στη Βαρκελώνη για να με παρηγορήσει αφού ήμουν λυπημένη λόγω του χωρισμού μου», είπε η Σακίρα, η οποία έχει δύο γιους, τον 9χρονο Μίλαν και τον Σάσα, 7 ετών, με τον Πικέ. «Όταν ήταν στην πρώτη κοινωνία του Μιλάνου , τραυματίστηκε σοβαρά σε ένα ατύχημα. Όλα έγιναν ξαφνικά. Το σπίτι μου γκρεμιζόταν. Ανακάλυψα μέσω του Τύπου ότι είχα προδοθεί όσο ο μπαμπάς μου ήταν στη ΜΕΘ».

Θυμήθηκε ότι πίστευε ότι «δεν επρόκειτο να επιζήσει» από τις δυσκολίες: "Ο άνθρωπος που αγάπησα περισσότερο στη ζωή μου, ο πατέρας μου, με άφηνε όταν τον χρειαζόμουν περισσότερο. Δεν μπορούσα να του μιλήσω ή να πάω στον καλύτερό μου φίλο για τη συμβουλή που χρειαζόμουν τόσο πολύ». Αναφέροντας λεπτομερώς τη διαδικασία ανάρρωσης του μπαμπά της, η Σακίρα είπε ότι ήταν «πολύ σκληρή και αργή», αλλά τον επαίνεσε ως έναν «υπέροχο άνθρωπο και έναν αξιαγάπητο χαρακτήρα που μας εκπλήσσει όλους με τη δύναμή του»

«Έχει ξεπεράσει τον κορονοϊό μία φορά, δύο ατυχήματα, μία πνευμονία και πέντε χειρουργικές επεμβάσεις—όλα αυτά σε ηλικία 91 ετών, σε λιγότερο από έξι μήνες. Ο μπαμπάς μου είναι το μεγαλύτερο παράδειγμα ανθεκτικότητας και η μητέρα μου ήταν στο πλευρό του μέρα νύχτα», συνέχισε. «Είναι και οι δύο αντανάκλαση αυτού του ονείρου που δεν έγινε πραγματικότητα για μένα. Ελπίζω όμως να είναι πρότυπα για τα παιδιά μου, πρότυπα αγάπης, υπομονής στις σχέσεις, απόλυτης αφοσίωσης και όρεξης για ζωή»

Μήνες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Πικέ, η Σακίρα κυκλοφόρησε τη συνεργασία της με τον Αργεντινό παραγωγό Bizarrap με τίτλο "BZRP Music Session #53", η οποία περιείχε συγκεκριμένους στίχους για τον χωρισμό τους, τα επακόλουθα και την τωρινή φίλη του αστέρα του ποδοσφαίρου, Κλάρα Κία Μαρτί. «Σου εύχομαι καλή τύχη με την υποτιθέμενη αντικαταστάτριά μου / δεν ξέρω καν τι σου συνέβη / αξίζω όσο δύο 22χρονες», τραγούδησε στο κομμάτι που μπήκε στην κορυφαία δεκάδα των charts

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης στο People en Español, η Σακίρα είπε οτι αισθάνθηκε «πολύ ενθουσιασμένη» που κυκλοφορεί νέα μουσική με στίχους που γράφτηκαν παράλληλα με τα γεγονότα που συνέβαιναν στη ζωή μου». Είπε ότι μέσω της μουσικής θα μιλήσει επίσης για «τα διαφορετικά στάδια που έχει περάσει πνευματικά, διανοητικά και ακόμη και σωματικά».

«Έχω περάσει από άρνηση, οργή, πόνο, αποδοχή, θλίψη, ελπίδα, εξαπάτηση, ελπίδα ξανά, ενθουσιασμό. Τόσα συναισθήματα που μερικές φορές μοιάζουν ανάμεικτα, που δεν φαινόταν να μπορούν να συνυπάρχουν μέσα μου, που μόνο μέσα από τα τραγούδια μου μπόρεσα να ξεμπερδέψω, να καταλάβω καλύτερα τον εαυτό μου», συνέχισε. «Όχι για να εξηγήσω ή να δικαιολογήσω τον εαυτό μου, μόνο για να καταλάβω τον εαυτό μου και να ανεχτώ τον εαυτό μου».