ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Επιβάτης ταξίδεψε oλομόναχος σε αεροπλάνο - Το «ιδιωτικό πάρτι» και τα viral βίντεο στο Tik Τοκ

Mία πτήση ταλαιπωρίας έγινε ταξίδι όνειρο για έναν Αμερικανό επιβάτη
Mία πτήση ταλαιπωρίας έγινε ταξίδι όνειρο για έναν Αμερικανό επιβάτη

HΠΑ: Ένας άνδρας από τη Βόρεια Καρολίνα είχε ένα ολόκληρο αεροπλάνο για τον εαυτό του,  αφού η αρχική του πτήση καθυστέρησε 18 ολόκληρες ώρες και ταξίδεψε μόνος. Η ταλαπωρία του μετατράπηκε σε ένα ταξίδι χλιδής

Ο Phil Stringer ήταν ο μόνος επιβάτης που εμφανίστηκε στην πύλη όταν η πτήση του από την Οκλαχόμα Σίτι προς τη Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας 'που είχε προγραμματιστεί για τις 6.20 το πρωί έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής (25/6)

Ο μοναχικός ταξιδιώτης είπε στο Insider ότι ένιωθε απαίσια που έκανε το πλήρωμα της American Airlines να εμφανιστεί μόνο για εκείνον, αλλά οι αεροσυνοδοί ξεκαρδίστηκαν στα γέλια από την κατάσταση και σύντομα το μετέτρεψαν σε ένα «ιδιωτικό πάρτι» στον ουρανό που απαθανάτισε ο Stringer και δημοσίευσε στο Τικ Τοκ.

«Όταν αγοράζεις κάθε εισιτήριο στο αεροπλάνο, ώστε να μην έχεις να αντιμετωπίσεις κόσμο», έγραψε στο TikTok. «(Απλά αστειεύομαι, καθυστέρησε 18 ώρες και όλοι οι άλλοι τα παράτησαν)». Ο Phil Stringer περίμενε στο αεροδρόμιο για 18 ώρες πριν μπορέσει να επιβιβαστεί μετά από πολλές καθυστερήσεις.

Το βίντεο - το οποίο έχει περισσότερες από 15,4 εκατομμύρια προβολές - δείχνει τους αεροσυνοδούς να κάνουν πλάκα και να επευφημούν ο ένας τον άλλον καθώς έκαναν τις απαιτούμενες ανακοινώσεις.... για το κοινό του ενός. Σύμφωνα με πληροφορίες, ακούστηκαν στο ηχείο να λένε «Και ναι, Phil, αυτό το μήνυμα είναι μόνο για σένα», είπε ο Stringer στο Insider.

Ο ταξιδιώτης είπε στην έξοδο ότι αρχικά νόμιζε ότι άργησε να επιβιβαστεί όταν δεν είδε κανέναν άλλο να παρατάσσεται στην πύλη του. «Πήγα στην πύλη και κανείς δεν ήταν εκεί. Και Είπα: «Τους επιβιβάσατε ήδη όλους;» είπε. Η αεροσυνοδός «είπε: «Όχι, αγάπη μου, είσαι ο μόνος επιβάτης», είπε.

Είπε ότι προσπάθησε να αλλάξει την πτήση του πολλές φορές χωρίς τύχη και πέρασε 18 ώρες περιμένοντας στο αεροδρόμιο επειδή έπρεπε να πάει στο σπίτι για να επιστρέψει στη δουλειά του. «Ζήτησα συγγνώμη περίπου 400 φορές», είπε ο Stringer επειδή ήταν ο μοναδικός λόγος που το προσωπικό κλήθηκε τόσο αργά.

Πήρε ένα δωρεάν πάσο στην πρώτη θέση και έκανε ένα ιδιωτικό πάρτι με το πλήρωμα. Ο Stringer πήρε ένα δωρεάν πάσο για την πρώτη θέση και ένα ιδιωτικό πάρτι με το πλήρωμα. «Με πείραζαν κάπως, λέγοντας «Αλήθεια, αδερφέ, δεν μπορούσες να είχες φύγει λίγες ώρες αργότερα;» πρόσθεσε, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Μόλις η πτήση ήταν σε εξέλιξη, η εφιαλτική καθυστέρηση του Stringer μετατράπηκε σε πτήση χλιδής, επιλέγοντας την πρώτη θέση και κορυφαίες υπηρεσίες φαγητού και ποτού. «Πιστεύω ότι η στάση σου καθορίζει τον προορισμό σου», είπε ο Stringer. «Ναι, ήταν μια χάλια μέρα. Κανείς δεν θέλει να μείνει στο αεροδρόμιο για 18 ώρες, αλλά αν έχεις θετική άποψη, μπορείς να μετατρέψεις κάτι σε πολύ διασκεδαστικό».

Είπε ότι πέρασαν όλη την πτήση κουβεντιάζοντας, κάνοντας αστεία και γελώντας μεταξύ τους. Η ιδιωτική πτήση ολοκληρώθηκε με μια ομαδική selfie του πληρώματος και τον VIP επιβάτη να ανταλλάσσει τηλέφωνα με το προσωπικό της αεροπορικής εταιρείας.