ΚΟΣΜΟΣ

Ιταλία: Μπάτσελορ με... χειροπέδες - Απήγαγαν τον γαμπρό και παρίσταναν τρομοκράτες του ISIS

Ιταλία: Μπάτσελορ με... χειροπέδες - Απήγαγαν τον γαμπρό και παρίσταναν τρομοκράτες του ISIS

Το μπάτσελορ αυτό ο γαμπρός θα το θυμάται για πάντα... αλλά όχι με την καλή την έννοια

Μερικές φορές οι φάρσες που ετοιμάζουν οι φίλοι του γαμπρού στα bachelor δεν καταλήγουν σε καλό... Αυτή τη φορά σε ένα μπάτσελορ πάρτι στην Ιταλία η πλάκα οδήγησε... στο αστυνομικό τμήμα.

Μόνο σε hangover δεν κατέληξε ένα μπάτσελορ πάρτι στην Ιταλία, καθώς η φάρσα που επιφύλασσαν οι φίλοι του γαμπρού, τους έστειλε όλους στο κατώφλι του αστυνομικού τμήματος.

Όπως αναφέρει η Guardian, 9 άνδρες κατηγορούνται για «ενεργοποίηση δημόσιου συναγερμού» καθώς ντύθηκαν τρομοκράτες και απήγαγαν τον γαμπρό. Συγκεκριμένα οι άνδρες από 23 έως 31 ετών ήταν οπλισμένοι με αεροβόλα και φορούσαν μαύρα κράνη, μπήκαν στο σπίτι του γαμπρού στο Trofarello, τον φίμωσαν, τον φόρτωσαν στο πίσω μέρος ενός φορτηγού και επιτάχυναν.

Η χοντρή αυτή πλάκα στράβωσε στην πορεία, αφού οι φίλοι προσποιούνται ότι ήταν τρομοκράτες του ISIS με αποτέλεσμα η αστυνομία να αρχίσει να δέχεται πληθώρα κλήσεων από ανήσυχους κατοίκους της κωμόπολης.

Σημειώνεται ότι ένας ηλικιωμένος παρακολουθώντας την «απαγωγή του γαμπρού» από το παράθυρο του σπιτιού του, λιποθύμησε.

Ο γαμπρός ήταν μέσα στο φορτηγάκι των «απαγωγέων» και δεν είχε καταλάβει ότι πρόκειται για ένα κακόγουστο αστείο. Το φορτηγάκι βρέθηκε από την αστυνομία, η οποία κατέσχεσε τα ψεύτικα όπλα, τα κράνη και τα ρούχα με αναφορές στο Ισλαμικό Κράτος, ενώ κατηγορεί τους άνδρες ότι προκάλεσαν πανικό.