ΚΟΣΜΟΣ

Φλόριντα: Σοκαριστική επίθεση καρχαρία σε ψαρά - Πήγε να πλύνει τα χέρια του και τον δάγκωσε

Φλόριντα: Σοκαριστική επίθεση καρχαρία σε ψαρά - Πήγε να πλύνει τα χέρια του και τον δάγκωσε

Φλόριντα: Ο άνδρας πήγε να ξεπλύνει τα χέρια του μέσα στο νερό, ενώ ένας φίλος του τον προειδοποίησε να μην το κάνει με αποτέλεσμα να του επιτεθεί ο καρχαρίας και να τον ρίξει μέσα στο νερό

 

Κόβει την ανάσα βίντεο που καταγράφει τη στιγμή που ένας καρχαρίας δαγκώνει έναν ψαρά και τον τραβάει μέσα στο νερό, στο Everglades της Φλόριντα την Παρασκευή, δευτερόλεπτα αφότου αψήφισε την προειδοποίηση φίλου του να μην βάλει τα χέρια του μέσα στο νερό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της New York Post, ο άνδρας πήγε να ξεπλύνει τα χέρια του μέσα στο νερό, ενώ ένας φίλος του τον προειδοποίησε να μην το κάνει.

«Δεν θα έβαζα τα χέρια σου εκεί μέσα», ακούγεται να λέει ένα άτομο.

«Για δύο δευτερόλεπτα δεν θα γίνει τίποτα», απαντά ο άντρας καθώς σκύβει στο πλάι του σκάφους και βυθίζει το αριστερό του χέρι και μετά και το δεξί στο νερό.

Δυστυχώς όμως, σχεδόν αμέσως ένας καρχαρίας του επιτέθηκε και άρπαξε το δεξί του χέρι σέρνοντάς τον με το κεφάλι στο νερό, με τον άνδρα να ουρλίαζει.

Για καλή του τύχη γρήγορα ο καρχαρίας τον απελευθερώνει και εκείνος προσπαθεί να πιάσει την βάρκα με το τραυματισμένο χέρι του.

"Πιάστε τον! Πιάστε τον! Πιάστε τον!" ουρλιάζει πανικόβλητος ο φίλος, καθώς ένα άλλο άτομο στο σκάφος ακούγεται να φωνάζει, «Θεέ μου».

Τελικά, ο άνδρας ανέβηκε στη βάρκα με τη βοήθεια των φίλων του.

Ο φίλος του θύματος που κατέγραψε την επίθεση με κάμερα, είπε ότι η ομάδα επέστρεψε γρήγορα στην αποβάθρα, όπου φύλακες του πάρκου βοήθησαν τον τραυματισμένο άνδρα.

Η Υπηρεσία Εθνικού Πάρκου ανέφερε ότι ο άνδρας μεταφέρθηκε με αεροπλάνο στο Ιατρικό Κέντρο Τζάκσον Σάουθ από το προσωπικό της Πυροσβεστικής Διάσωσης του Μαϊάμι-Ντέιντ, σύμφωνα με το Local 10 News.

Το μέγεθος των τραυμάτων του άνδρα δεν έχει αποσαφηνιστεί.

Ο φίλος του ανήρτησε το βίντεο προκειμένου να ενημερώσει για την επικινδυνότητα στο σημείο.

«Σήμερα ήταν μια από τις πιο τρομακτικές μέρες στο νερό που είχα ποτέ», είπε χαρακτηριστικά. «Ο Νικ έπλυνε τα χέρια του στο νερό και αμέσως τον δάγκωσε ένας μεγάλος καρχαρίας».