ΚΟΣΜΟΣ

Έλον Μασκ: «Έκλεισε» τα 52 και το γιόρτασε... τρολάροντας τον Ζάκερμπεργκ

O Έλον Μασκ
O Έλον Μασκ

Ο Έλον Μασκ γιόρτασε τα 52 του χρόνια και για μία ακόμη φορά αναφέρθηκε -έστω και συγκεκαλυμμένα- στην κόντρα του με τον «mr Facebook» Mαρκ Ζάκερμπεργκ

Μία ακόμη ανάρτηση όλο νόημα έκανε ο ισχυρός άνδρας του Twitter και της Τesla, Έλον Μασκ ακόμη και ανημέρα των γενεθλίων του. Το «τιτίβισμά» του λιτό και απέριττο αλλά όπως όλα δείχνουν ήταν μία αναφορά στην πολυσυζητημένη του κόντρα με τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ.

«Είναι τα γενέθλιά μου! Γίνομαι 52 σήμερα! Χωρίς τούρτα λόγω της μονομαχίας (σε κλουβί)…

O Έλον Μασκ είχε γράψει πρόσφατα στο Twitter ότι θα ήταν «έτοιμος για μια μάχη στο κλουβί» με τον Ζούκερμπεργκ και ο διευθύνων δύμβουλος της Meta αντέδρασε δημοσιεύοντας ένα στιγμιότυπο από το tweet του Μασκ με τη λεζάντα «στείλε μου τοποθεσία». «Η ιστορία μιλάει από μόνη της»,είχε δηλώσει εκπρόσωπος της Meta στο BBC.

Μετά τη δημοσίευση αυτής της ιστορίας, ο Μασκ απάντησε με δύο λέξεις: «Vegas Octagon» αναφερόμενος στο στρώμα αγώνων και τη περιφραγμένη περιοχή που χρησιμοποιείται για αγώνες του Ultimate Fighting Championship (UFC) με έδρα το Λας Βέγκας της Νεβάδα

Στη συνέχεια ο δισεκατομυριούχος έγραψε στο Twitter: «Έχω αυτή την υπέροχη κίνηση που αποκαλώ «The Walrus», όπου απλώς ξαπλώνω πάνω στον αντίπαλό μου και δεν κάνω τίποτα».

Συνεχίστηκε ένα «πινγκ πονγκ» αναρτήσεων με τον Μασκ να γράφει στο Twitter: «Σχεδόν ποτέ δεν γυμνάζομαι, εκτός από το να πηγαινοφέρνω τα παιδιά μου και να τα πετάω στον αέρα» αφήνοντας να εννοηθεί οτι πιθανότατα αστειεύεται.

Εν τω μεταξύ, ο 39χρονος Ζάκερμπεργκ έχει ήδη προπονηθεί σε μικτές πολεμικές τέχνες (MMA) και πρόσφατα κέρδισε ένα τουρνουά ζίου ζίτσου. Οι αναρτήσεις τους έχουν γίνει viral με τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να συζητούν ποιος θα κέρδιζε τον αγώνα, ενώ άλλοι έχουν δημοσιεύσει memes, αλλά και αφίσες που διαφημίζουν τον υποτιθέμενο αγώνα.

Για παράδειγμα, ο σύμβουλος επιχειρήσεων Seyi Taylor έγραψε στο Twitter: «Διαλέξτε τον μαχητή σας» με φωτογραφίες των δύο αφεντικών της τεχνολογίας.