ΚΟΣΜΟΣ

Βρέθηκε ο σωσίας του Μάικλ Τζάκσον: Οι θαυμαστές του βασιλιά της ποπ ζητούν εξέταση DNA

Βρέθηκε ο σωσίας του Μάικλ Τζάκσον: Οι θαυμαστές του βασιλιά της ποπ ζητούν εξέταση DNA
GLOMEX

Ο Μάικλ Τζάκσον ζει στη Βαρκελώνη με ψεύτικη ταυτότητα ή ο «Γκας Τζάκσον» τον μιμείται τόσο άψογα θησαυρίζοντας στις περιοδείες του;

Πριν από λίγες ημέρες, στις 25 Ιουνίου συμπληρώθηκαν 14 χρόνια από τον θάνατο του Μάικλ Τζάκσον, με τον ίδιο να έρχεται και πάλι στην επικαιρότητα με έναν διαφορετικό τρόπο.

Ένας από τους επιτυχημένους σωσίες του, ο Γκουστάβο Χερνάντεζ ονοματοδοτείται ως «Γκας Τζάκσον» και μιμείται επ' ακριβώς τον βασιλιά της ποπ με πολλούς να αναρωτιούνται αν απλά θησαυρίζει με τη μουσική του ή μήπως ο Μάικλ Τζάκσον ζει με ψεύτικη ταυτότητα στη Βαρκελώνη.

Ο Γκουστάβο φοράει τα ρούχα του, κάνει τις κινήσεις του και τα αξεσουάρ του, έχει το ίδιο ύψος και τα ίδια κιλά που είχε ο Τζάκσον πριν πεθάνει το 2009.

Ο Ισπανός ξεκίνησε να μιμείται τον Μάικλ Τζάκσον στην εφηβεία του, αντιγράφοντας τα βιντεοκλίπ που έβλεπε στο MTV. Το 1996 τον κατέγραψε μία κάμερα να κάνει μιμήσεις του στο δρόμο και έτσι άνοιξε ο δρόμος του στη Showbiz.

Αφού ο βασιλιάς της ποπ έφυγε από τη ζωή εκείνος αποφάσισε να κάνει επάγγελμα τις πετυχημένες μιμήσεις του και επινόησε την περσόνα Γκας Τζάκσον.

Τα τελευταία χρόνια κάνει περιοδείες με τεράστια επιτυχία.

Ωστόσο οι φανατικοί θαυμαστές του Μάικλ Τζάκσον τον ανάγκασαν να κάνει τεστ DNA για να αποδείξει την ταυτότητά του.