ΚΟΣΜΟΣ

Μαντόνα: Κλινήρης η βασίλισσα της ποπ - Κάνει συνεχώς εμέτους

Μαντόνα: Κλινήρης η βασίλισσα της ποπ - Κάνει συνεχώς εμέτους
AP

Η Μαντόνα μπορεί να πήρε εξιτήριο αλλά η υγεία της είναι αρκετά επιδεινωμένη. Κάνει συνεχώς εμετούς και δεν μπορεί να σηκωθεί από το κρεβάτι

Το TMZ αναφέρει πως η βασίλισσα της ποπ δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα μετά τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο για βακτηριακή λοίμωξη και εξακολουθεί να είναι κλινήρης ενώ οι άνθρωποι γύρω της πιστεύουν ότι δεν είναι σε θέση να ξεκινήσει την παγκόσμια περιοδεία της.

Σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό οργανισμό η Μαντόνα αν και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο κάνει συνεχώς εμετούς με τη μόλυνση να έχει επηρεάσει για τα καλά το σώμα της.

Η βασίλισσα της ποπ δεν έχει τη δύναμη να σηκωθεί καν από το κρεβάτι της και συνεχίζει να παραμένει κλινήρης από το βράδυ της Τετάρτης στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη

Η παγκόσμια περιοδεία της αναβάλλεται έως τον Ιανουάριο.

Παράλληλα, άλλες πληροφορίες που επικαλείται η Page Six, η Μαντόνα είχε πυρετούς για διάστημα ενός μηνός πριν από τη νοσηλεία της. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, όλο αυτό το διάστημα η 64χρονη τραγουδίστρια είχε δέκατα, σύμπτωμα στο οποίο, όπως φαίνεται, δεν έδωσε την πρέπουσα σημασία.

Κατά το ρεπορτάζ της Page Six, η Μαντόνα δεν ζήτησε ποτέ τη συμβουλή και διάγνωση γιατρού γιατί ήταν επικεντρωμένη στις πρόβες για την περιοδεία με τίτλο “Celebration”, η οποία έχει αναβληθεί μετά τη σοβαρή «περιπέτεια» της υγείας της.

Οι γιατροί που νοσήλευσαν την Μαντόνα, αναφέρει η ιστοσελίδα TMZ, αυτός ο χαμηλός αλλά επίμονος πυρετός αποτέλεσε ένδειξη της λοίμωξης, η οποία –όσο περνούσε ο καιρός– γινόταν όλο και χειρότερη, καθώς δεν αντιμετωπιζόταν σε συνδυασμό με τη στάση της «βασίλισσας της ποπ» να πιέζει τον εαυτό της στο όριο.

Αυτός είναι και ο λόγος ο οποίος, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οι άνθρωποι από το περιβάλλον της Μαντόνα ανησυχούν ότι η 64χρονη τραγουδίστρια δεν θα πάρει τον απαιτούμενο χρόνο για να ξεκουραστεί και να αναρρώσει πριν επιστρέψει στις συναυλίες, μεταφέροντας ότι «η Μαντόνα δεν θέλει να ακυρώσει την περιοδεία της».