ΚΟΣΜΟΣ

Μαντόνα: Πίεζε τον εαυτό της για να «συμβαδίζει» με τους νεαρούς χορευτές της

Μαντόνα: Πίεζε τον εαυτό της για να «συμβαδίζει» με τους νεαρούς χορευτές της
AP

Η Μαντόνα μπορεί να πήρε εξιτήριο αλλά η υγεία της είναι αρκετά επιδεινωμένη - Τι αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ 

Το TMZ αναφέρει πως η βασίλισσα της ποπ δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα μετά τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο για βακτηριακή λοίμωξη και εξακολουθεί να είναι κλινήρης ενώ οι άνθρωποι γύρω της πιστεύουν ότι δεν είναι σε θέση να ξεκινήσει την παγκόσμια περιοδεία της.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες η Μαντόνα αν και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο κάνει συνεχώς εμετούς με τη μόλυνση να έχει επηρεάσει για τα καλά το σώμα της.

Η βασίλισσα της ποπ δεν έχει τη δύναμη να σηκωθεί καν από το κρεβάτι της και συνεχίζει να παραμένει κλινήρης από το βράδυ της Τετάρτης στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη

Η παγκόσμια περιοδεία της αναβάλλεται έως τον Ιανουάριο.

Παράλληλα, άλλες πληροφορίες που επικαλείται η Page Six, η Μαντόνα είχε πυρετούς για διάστημα ενός μηνός πριν από τη νοσηλεία της. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, όλο αυτό το διάστημα η 64χρονη τραγουδίστρια είχε δέκατα, σύμπτωμα στο οποίο, όπως φαίνεται, δεν έδωσε την πρέπουσα σημασία.

Κατά το ρεπορτάζ της Page Six, η Μαντόνα δεν ζήτησε ποτέ τη συμβουλή και διάγνωση γιατρού γιατί ήταν επικεντρωμένη στις πρόβες για την περιοδεία με τίτλο “Celebration”, η οποία έχει αναβληθεί μετά τη σοβαρή «περιπέτεια» της υγείας της.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η Μαντόνα πιεζόταν για να συμβαδίσει με τους πολύ νεότερους χορευτές.

«Είναι εκείνη που πιέζει συνεχώς τον εαυτό της, αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι, ενώ είναι τόσο καλή όσο και οι άνθρωποι με τους οποίους δουλεύει, πολλοί από αυτούς είναι ένα κλάσμα της ηλικίας της και χωρίς το ιστορικό των τραυματισμών της», δήλωσε ένας από τους φίλους της 64χρονης σταρ στο Page Six.

«Φυσικά, υπάρχουν και άλλα συγκροτήματα μεγαλύτερα από εκείνη που εξακολουθούν να βρίσκονται στο δρόμο, αλλά δεν χορεύουν και δεν ερμηνεύουν όπως εκείνη».