ΚΟΣΜΟΣ

Τουρκία: «Ψέμματα ότι ο Ερντογάν έπαιξε μπάσκετ» λένε χρήστες στα social - Τι απαντά βουλευτής του

Τουρκία: «Ψέμματα ότι ο Ερντογάν έπαιξε μπάσκετ» λένε χρήστες στα social - Τι απαντά βουλευτής του

Ο Mustafa Varank, βουλευτής στο AKP, μοιράστηκε με τους ακολούθους του στα social media βίντεο με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Μπάσκετ με βουλευτές τους κόμματός του και άλλους συνάδελφους του στο προεδρικό μέγαρο της Τουρκίας έπαιξε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Mustafa Varank, βουλευτής στο AKP, μοιράστηκε με τους ακολούθους του στα social media το βίντεο με τον Τούρκο πρόεδρο να παίζει μπάσκετ, κατά την τρίτη ημέρα της μεγάλης μουσουλμανικής γιορτής Άιντ αλ Άντχα.

«Είναι αλήθεια ότι περιστασιακά ξεφεύγω από το παιχνίδι και τραβάω βίντεο» έγραψε στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όταν μοιράστηκε το βίντεο που δείχνει τον Ερντογάν να παίζει μπάσκετ με τους συναδέλφους του και να το απολαμβάνει.

Δείτε βίντεο:

Ωστόσο λίγες ώρες αργότερα το βίντεο αυτό προκάλεσε αντιδράσεις στα social media με τους χρήστες του διαδικτύου να υποστηρίζουν ότι τα πλάνα δεν είναι αληθινά.

«Οι χρόνιοι αντίπαλοι έχουν εξαντληθεί να δημιουργήσουν μια θεωρία συνωμοσίας για το βίντεο ετοίμασα από τους αγώνες που παίζαμε δύο ημέρες την εβδομάδα. Οι εικόνες που τράβηξα δεν είναι fake, αλλά είναι σίγουρο ότι αυτοί οι αιώνιοι αντιφρονούντες είναι ''βαθιά'' άρρωστοι από μίσος!», απάντησε ο Mustafa Varank.