ΚΟΣΜΟΣ

Λίντσεϊ Λόχαν: Τα διαφορετικά γενέθλια της ηθοποιού - «Νιώθω ευλογημένη»

H Λίντσεϊ Λόχαν
H Λίντσεϊ Λόχαν
Α.Ρ

Η Λίντσεϊ Λόχαν γιόρτασε τα 37α γενέθλιά της με μία selfie στο Instagram. «Νιώθω ευλογημένη» έγραψε η ηθοποιός που περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της, Μπέιντερ Σάμας.

Η ηθοποιός Λίντσεϊ Λόχαν η οποία είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της μωρό με τον σύζυγό της Μπέιντερ Σάμας γιόρτασε τα 37α γενέθλιά της την Κυριακή (2/7) με μια selfie που κοινοποίησε στο Instagram.

Φορώντας ένα λευκό μπλουζάκι, η σταρ με τα μαλλιά της ατημέλητα έδειξε τη φυσική της ομορφιά στη φωτογραφία, καθώς έστειλε ένα φιλί στην κάμερα ενώ γέρνει το κεφάλι της στο πλάι. «Σας ευχαριστώ πολύ για όλες τις υπέροχες ευχές γενεθλίων! αισθάνομαι ευλογημένη! », έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Μοιράστηκε την ίδια selfie στο Instagram Story της, γράφοντας: «Σας ευχαριστώ για όλες τις όμορφες ευχές γενεθλίων» Ο μικρότερος αδερφός της Λίντσεϊ, Ντακότα Λόχαν, απέτισε επίσης φόρο τιμής στην αδερφή του για τα γενέθλιά της, με μια φωτογραφία τους που είναι και οι δύο ντυμένοι στα μαύρα στο σόου του Yves Saint Laurent για την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού το 2018.

«Σ’ αγαπώ πέρα από τα λόγια. Χρόνια πολλά και θα σε δω σε 2 εβδομάδες @lindsaylohan », έγραψε κάτω από τη φωτογραφία στο Instagram Story του. Ο 27χρονος Ντακότα σχολίασε επίσης την ανάρτηση του αδερφού του στο Instagram, γράφοντας: «Η καλύτερη μου φίλη. Σε αγαπώ»