ΚΟΣΜΟΣ

Dua Lipa: Το μήνυμα που της έστειλε ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Dua Lipa
Associated Press

Ο πρώην παίκτης του Survivor All Star μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι επίβίωσης βρέθηκε με τους κολλητούς του φίλους για διακοπές στην Πάρο και έφερε στο Instagram το καλοκαίρι, αφού δεν σταμάτησε να αναρτά στιγμιότυπα από την καλοκαιρινή απόδρασή του

Η Dua Lipa φαίνεται πως είναι το celebrity crush του Κωνσταντίνου Βασάλου, ο οποίος αποφάσισε να στείλει προσωπικό μήνυμα στην τραγουδίστρια.

Ο πρώην παίκτης του Survivor All Star μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι επίβίωσης βρέθηκε με τους κολλητούς του φίλους για διακοπές στην Πάρο και έφερε στο Instagram το καλοκαίρι, αφού δεν σταμάτησε να αναρτά στιγμιότυπα από την καλοκαιρινή απόδρασή του.

Δεν έμεινε όμως μόνο στις εντυπωσιακές φωτογραφίες όπου ποζάρει δίπλα στην πισίνα, αλλά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα σκρινσοτ από το μήνυμα θαυμασμού που έστειλε στην «όμορφη και ταλαντούχα» Ντούα Λίπα, όπως την αποκάλεσε, ενώ ευχήθηκε μια μέρα να τη γνωρίσει και από κοντά.

Επέλεξε μάλιστα να συνοδεύει το carousel post στον λογαριασμό του με το σχόλιο, "όσο και να το βλέπεις, δεν αλλάζει. Οφείλεις όμως να το διαχειριστείς, να βρεις έναν τρόπο να βγεις από τα… κόκκινα και να αντιδράσεις ώριμα μετά από την ήττα σου!".