ΚΟΣΜΟΣ

Dua Lipa: Ευχήθηκε «χρονια πολλά» στον αγαπημένο της Ρομέν Γαβρά - H τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε

H Ντούα Λίπα
H Ντούα Λίπα
ΑΡ

Η Dua Lipa ευχήθηκε δημόσια στο φίλο της Ρομέν Γαβρά για τα γενέθλιά του. Η τραγουδίστρια και ο γιος του διάσημου Έλληνα σκηνοθέτη, Κώστα Γαβρά, Ρομέν κοινοποίησαν τη σχέση τους στο Φεστιβάλ των Καννών το Μάϊο

Η 27χρονη Βρετανίδα τραγουδίστρια μοιράστηκε ένα γλυκό μήνυμα στο Instagram ευχόμενη στον φίλο της Ρομέν Γαβρά «χρόνια πολλά» ενόψει των γενεθλίων του. Δημοσίευσε μια φωτογραφία της φορώντας ένα ασπρόμαυρο πουά μακρυμάνικο φόρεμα περπατώντας δίπλα-δίπλα τον Γαβρά στο μπαλκόνι ενός ξενοδοχείου.

Η τραγουδίστρια, της οποίας το πρόσωπο φαινόταν μερικώς στις φωτογραφίες, φάνηκε να χαμογελά στον Γαβρά καθώς είχε το χέρι της γύρω από τον ώμο του.

Ο γνωστός σκηνοθέτης Ρομέν Γαβράς, φορώντας ένα άσπρο σακάκι και ασορτί λευκό παντελόνι, είχε το χέρι του γύρω από τη μέση της. «Χαρούμενα γενέθλια μωρό μου», έγραψε η Dua Lipa στη λεζάντα της ανάρτησης.

Η σταρ του «Don’t Start Now» και ο Γάλλος σκηνοθέτης πυροδότησαν για πρώτη φορά φήμες οτι διατηρούν σχέση τον Φεβρουάριο, όταν φωτογραφήθηκαν να βγαίνουν μαζί από ένα πάρτυ μετά τα βραβεία BAFTA στο Λονδίνο.

Λίγους μήνες αργότερα, στις 19 Μαΐου, ο Γαβράς και η Λίπα ενημέρωσαν τους θαυμαστές για το ειδύλλιό τους στο Φεστιβάλ των Καννών, ενώ παρακολουθούσαν την πρεμιέρα του Omar La Fraise (Ο Βασιλιάς του Αλγερίου). Ο Γαβράς φωτογραφήθηκε να τυλίγει τα χέρια του γύρω από τη Λίπα καθώς πόζαραν στους φωτογράφους στο κόκκινο χαλί.

Το ζευγάρι εθεάθη επίσης να μπαίνει στο θέατρο χέρι χέρι. Η τραγουδίστρια φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα με έναν ώμο και κοψίματα, ενώ ο σκηνοθέτης επέλεξε μαύρο κοστούμι και γραβάτα.

Η Lipa προηγουμένως παρουσίαζε τον Γαβρά σποραδικά στο Instagram της, ανεβάζοντας μεταξύ άλλων μια φωτογραφίας του από τις διακοπές της στην Τζαμάικα τον Μάρτιο. Πριν από τον Γαβρά, η Λίπα διατηρούσε δύο χρόνια σχέση με τον Ανουάρ Χαντίντ, με τον οποίο χώρισαν επίσημα το 2021.

Ο Γαβράς είχε στο παρελθόν σχέση με την τραγουδίστρια Ρίτα Όρα για έξι μήνες. Εκπρόσωπος του Γαβρά επιβεβαίωσε στην Daily Mail ότι χώρισαν τον Μάρτιο του 2021 λόγω αντικρουόμενων προγραμμάτων και εργασιακών υποχρεώσεων.