ΚΟΣΜΟΣ

Κέιτ Μίντλετον: Η ανάρμοστη χειρονομία της στην σκωτσέζικη στέψη του Καρόλου

Κέιτ Μίντλετον: Η ανάρμοστη χειρονομία της στην σκωτσέζικη στέψη του Καρόλου
Daily Mail

Ευδιάθετη και με... παιχνιδιάρικη διάθεση εμφανίστηκε η Κέιτ Μίντλετον στην σκωτσέζικη στέψη του Καρόλου - Η κίνηση που σχολιάστηκε

Μια κίνηση που σχολιάστηκε έκανε η Κέιτ Μίντλετον κατά τη διάρκεια της τελετής στέψης του Καρόλου στη Σκωτία.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Daily Mail η Κέιτ έδωσε στον Πρίγκιπα Ουίλιαμ ένα απαλό χτύπημα στον... πισινό σε μια σπάνια δημόσια εκδήλωση αγάπης καθώς συνόδευαν τον Κάρολο και την Καμίλα για τη Σκοτσέζικη στέψη του Βασιλιά.

Νωρίτερα ο Βασιλιάς Κάρολος και η Βασίλισσα Καμίλα μετέβησαν από το Παλάτι του Χόλιροντχάουζ στον καθεδρικό ναό, όπου συγκεντρώθηκαν κορυφαίες προσωπικότητες από την πολιτική ζωή της Σκωτίας.

Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ που φέρουν και τους τίτλους Δούκας και Δούκισσα του Rothesay στη Σκωτία, συμμετείχαν στη βασιλική πομπή και μπήκαν στην εκκλησία πίσω από τον μονάρχη και τη σύζυγό του.

Την τελετή παρακολούθησαν ο πρώτος υπουργός της Σκωτίας,Χάμζα Γιούσαφ, ο ηγέτης των Συντηρητικών της Σκωτίας Ντάγκλας Ρος, ο ηγέτης των Εργατικών της Ανάς Σαρβάρ και ο ηγέτης των Φιλελεύθερων Δημοκρατών της Σκωτίας Άλεξ Κόουλ-Χάμιλτον.

Η λειτουργία περιελάμβανε πτυχές της σκωτσέζικης βασιλικής παράδοσης αιώνων μαζί με νέες προσθήκες, όπως μουσικά κομμάτια γραμμένα ειδικά για την περίσταση, έναν ψαλμό που τραγουδιέται στα γαελικά και τη χρήση αποσπασμάτων από την Καινή Διαθήκη στα Σκωτσέζικα.

Να σημειωθεί ότι η στέψη του Καρόλου ως βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου έγινε το Σάββατο, 6/5/2023 στο Αβαείο του Γουέστμινστερ παρουσία περίπου 2.200 προσκεκλημένων.