ΚΟΣΜΟΣ

Λονδίνο: Συναγερμός έξω από το Μπάκιγχαμ - Άνδρας δέθηκε με χειροπέδες στην κεντρική πύλη

Λονδίνο: Συναγερμός έξω από το Μπάκιγχαμ - Άνδρας δέθηκε με χειροπέδες στην κεντρική πύλη
Twitter/Katy Price

Λονδίνο: Στο σημείο μετέβησαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας που εκκένωσαν την περιοχή και ξεκίνησαν προσπάθειες διαπραγμάτευσης με τον νεαρό ο οποίος απειλούσε να τραυματίσει τον εαυτό του

Συναγερμός σήμανε έξω από το παλάτι του Μπάκιγχχαμ το απόγευμα της Πέμπτης 6 Ιουλίου, καθώς ένας άνδρας δέθηκε με χειροπέδες στην κεντρική πύλη και απειλούσε να κάνει κακό στον εαυτό του.

Βίντεο και φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν έναν άνδρα με ένα άσπρο μπλουζάκι και μαύρο παντελόνι δεμένο με χειροπέδες στην πύλη του παλατιού όπου εκατοντάδες τουρίστες είχαν συγκεντρωθεί για να δουν το εμβληματικό κτήριο.

Twitter/Katy Price

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, στο σημείο μετέβησαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας που εκκένωσαν την περιοχή και ξεκίνησαν προσπάθειες διαπραγμάτευσης με τον νεαρό ο οποίος απειλούσε να τραυματίσει τον εαυτό του.

Παράλληλα έσπευσαν και οι Υπηρεσίες Έκτακτης Ανάγκης, ενώ αρκετά αυτοκίνητα της αστυνομίας συγκεντρώθηκαν για να βοηθήσουν τους αστυνομικούς που βρίσκονταν ήδη εκεί, όπως και αρκετά ασθενοφόρα.

Twitter/Katy Price

Σε ανακοίνωσή της η Μητροπολιτική Αστυνομία ανέφερε: «Περίπου στις 17:23 ένας άνδρας προσέγγισε την πύλη του παλατιού του Μπάκιγχαμ και δέθηκε με χειροπέδες. Αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο άμεσα προσέγγισαν τον άνδρα, ο οποίος πιθανολογείται ότι είναι γύρω στα 30 και απειλούσε να κάνει κακό στον εαυτό του. Στο σημείο βρίσκονται επίσης οι Υπηρεσίες Έκτακτης Ανάγκης, ενώ η αστυνομία κάνει προσπάθειες να συνετίσει τον νεαρό και να διασφαλίσει την ασφάλεια και την ευημερία του».

Μία γυναίκα η οποία ανέβασε βίντεο από το συμβάν στο διαδίκτυο έγραψε: «Δράμα εκτυλίσσεται στο Μπάκιγχαμ όπου ένας άνδρας δέθηκε με χειροπέδες στις πύλες του παλατιού. Σε ετοιμότητα η αστυνομία».

Twitter/Katy Price

Αργότερα πρόσθεσε πως η αστυνομία εκκένωσε την περιοχή γύρω από την είσοδο του παλατιού ζητώντας από τους παρευρισκόμενοους να μετακινηθούν στην άλλη πλευρά του δρόμου.