ΚΟΣΜΟΣ

Δεν ήταν πάντα όλα ρόδινα - Μέλη της βασιλικής οικογένειας που καθάριζαν τουαλέτες ή σέρβιραν ποτά

Δεν ήταν πάντα όλα ρόδινα - Μέλη της βασιλικής οικογένειας που καθάριζαν τουαλέτες ή σέρβιραν ποτά

Η αείμνηστη Νταϊάνα εργαζόταν ως δασκάλα πριν παντρευτεί με τον τότε διάδοχο του θρόνου, Κάρολο - Ποιες ήταν οι δουλειές άλλων μελών της βασιλικής οικογένειας πριν παντρευτούν κάποιο γαλαζοαίματο 

Θα ήταν δύσκολο να φανταστεί κανείς κάποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας να καθαρίζει τουαλέτες, να πουλάει fish&Chips σε καντίνα ή να σερβίρει ποτά.

Όμως για κάποιους που είχαν… ταπεινή αρχή και παντρεύτηκαν κάποιο μέλος του «The Firm», αυτές οι πολύ φυσιολογικές και όχι πολύ λαμπερές δουλειές ήταν η πραγματικότητά τους.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η Κέιτ Μίντλετον, πριγκίπισσα της Ουαλίας και μέλλουσα βασίλισσα της Βρετανίας δούλευε ως σερβιτόρα και μάλιστα σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε παραδεχτεί ότι ήταν «απαίσια» ενώ εργαζόταν με μερική απασχόληση στο πανεπιστήμιο.

Επίσης η αείμνηστη Νταϊάνα εργαζόταν ως δασκάλα πριν παντρευτεί με τον τότε διάδοχο του θρόνου, Κάρολο.

Η Σάρα Φέργκιουσον γνώρισε τον μελλοντικό της σύζυγο, πρίγκιπα Άντριου όταν ήταν μόλις 12 ετών στο Αβαείο του Ουέστμινστερ, αν και η ρομαντική τους σχέση ξεκίνησε πολύ αργότερα στη ζωή, το 1985.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε αργότερα, το 1986, αλλά χώρισε χρόνια αργότερα το 1996. Η Δούκισσα, ωστόσο, συνέχισε τη ζωή της στα φώτα της δημοσιότητας, καθώς έγινε συγγραφέας.

Ωστόσο, η ζωή της Δούκισσας της Υόρκης δεν ήταν πάντα γεμάτη λάμψη και αίγλη.

Το 2016, ενώ εμφανιζόταν στην τηλεοπτική εκπομπή Skavlan, στη Στοκχόλμη της Σουηδίας, αποκάλυψε τις δουλειές που είχε πριν παντρευτεί στη βασιλική οικογένεια.

Είπε στην εκπομπή: «Δεν θα το πιστεύετε, αλλά όταν ήμουν 18, τουαλέτες».

Ο Mike Tindall ήταν πάντα έτοιμος να γίνει αστέρι του ράγκμπι αφού άρχισε να παίζει το άθλημα όταν ήταν μόλις επτά ετών κανείς όμως δεν θα μάντευε τότε ότι θα γινόταν μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Ο ίδιος έχει αποκαλύψει πώς όσο σπούδαζε εργαζόταν σε μια καντίνα με fish and chips, αποκαλώντας τη «τη χειρότερη δουλειά που είχε ποτέ». Αργότερα γνώρισε τη μέλλουσα σύζυγό του, Zara Phillips, κόρη της πριγκίπισσας Άννας και έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Όλοι γνωρίζουν ότι η Μέγκαν Μαρκλ, η Δούκισσα του Σάσσεξ, ήταν ηθοποιός πριν παντρευτεί με τον πρίγκιπα Χάρι και πρωταγωνιστούσε στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά Suits.

Αλλά αυτό που είναι λιγότερο γνωστό είναι ότι η πρώτη της δουλειά ήταν να δουλεύει σε κατάστημα με frozen yogurt.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η Μέγκαν άρχισε να εργάζεται στο Humphrey Yogart στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, όπου εργαζόταν για 4 $ την ώρα, με μια από τις δουλειές της να καθαρίζει τους κάδους.

Το αφεντικό της είπε τότε ότι έχει μεγάλη επιτυχία στους πελάτες της λόγω της «εξωστρεφούς προσωπικότητάς» της και η Μέγκαν μίλησε πώς γνώρισε ακόμη και το είδωλό της, τη σταρ του Baywatch, Yasmine Bleeth, ενώ εργαζόταν εκεί.