ΚΟΣΜΟΣ

Λονδίνο: Το παθιασμένο φιλί του Ορλάντο Μπλουμ με την Κέιτι Πέρι στη συναυλία του Σπρίνγκστιν

H Κέιτι Πέρι και ο Ορλάντο Μπλουμ
H Κέιτι Πέρι και ο Ορλάντο Μπλουμ
ΑΡ

Η Κέιτι Πέρι και ο Ορλάντο Μπλουμ αντάλλαξαν ένα παθιασμένο φιλί καθώς παρακολούθησαν τη συναυλία του Μπρους Σπρίνγκστιν στο Χάιντ Παρκ.

Η Κέιτι Πέρι και ο Ορλάντο Μπλουμ άφησαν τους εαυτούς τους να παρασυρθούν από τη συγκίνηση που γέμισε γρήγορα το Χάιντ Παρκ καθώς ο Μπρους Σπρίνγκστιν ανέβηκε στη σκηνή για την τελευταία του παράσταση το Σάββατο (8/7).

Το ζευγάρι εθεάθη να δίνει ένα παθιασμένο φιλί σε μια από τις ειδικά διαμορφωμένες πλατφόρμες για τους VIP θεατές της συναυλίας, καθώς το αυτοαποκαλούμενο «Αφεντικό» έπαιζε μεγάλες επιτυχίες του.

Ο ηθοποιός θέλησε προφανώς να καταγράψει την τελευταία τους δημόσια εκδήλωση στοργής γι'αυτό και σήκωσε το iPhone του για να τραβήξει μία αναμνηστική φωτογραφία τους. Ο «σταρ» του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών εμφανίστηκε στη συνέχεια να ψιθυρίζει στο αυτί της ποπ σταρ καθώς χόρευαν δίπλα σε διασημότητες όπως η Έμα Τόμπσον, η Λέσλι Μαν και ο βραβευμένος με Όσκαρ Tιμ Ρόμπινς.

Για την περίσταση η Κέιτι Πέρι επέλεξε ένα μίνι φόρεμα Prada σε απαλό ροζ που αγκάλιαζε κάθε εκατοστό της σιλουέτας της, ενώ ολοκλήρωσε το λουκ με χρυσά κοσμήματα και μπρονζέ μακιγιάζ. Πιο κάζουαλ ο Ορλάντο, ο οποίος έχει αποκτήσει με την Κέιτι Πέρι, μία κόρη δύο ετών τη Ντάιζη εμφανίστηκε με ένα λευκό μπλουζάκι το οποίο συνδύασε με ένα τζιν.

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν πλαισιώθηκε από τη διάσημη μπάντα του E Street, μαζί με τους υποστηρικτές James Bay, The Coronas, Kingfisher και First Time Flyers. Στη συναυλία η 64χρονη Έμα Τόμπσον επιδόθηκε σε έντονες χορευτικές κινήσεις συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Γκρεγκ Γουάιζ. Δεν είναι η πρώτη φορά που συγκεντρώνει την προσοχή για τις επιδόσεις της στο χορό.

Τον Νοέμβριο του 2021, έγινε viral αφού εντοπίστηκε να κάνει μερικές ιδιαίτερα ενεργητικές χορευτικές κινήσεις καθώς η Αντέλ ξεσήκωσε πλήθος φίλων, θαυμαστών και διασημοτήτων με τη συναυλία της An Audience With Adele στο London Palladium.