ΚΟΣΜΟΣ

Ριάνα: Πόζαρε με κόκκινα σέξι εσώρουχα και φουσκωμένη κοιλιά και τρέλανε τους φαν της

Ριάνα: Πόζαρε με κόκκινα σέξι εσώρουχα και φουσκωμένη κοιλιά και τρέλανε τους φαν της

Η έγκυος τραγουδίστρια Ριάνα προκάλεσε «πανικό» στο διαδίκτυο, αφού δημοσίευσε μια σειρά από σέξι φωτογραφίες της με εσώρουχα στο Instagram.

Η Ριάνα έδειξε με αυτοπεποίθηση τη φουσκωμένη κοιλιά της, ενώ πόζαρε με μία σειρά από πολύχρωμα εσώρουχα σε μία νέα φωτογράφιση στο Instagram για να προωθήσει τη νέα της σειρά Savage X Fenty. Η 35χρονη τραγουδίστρια του χιτ Umbrella, η οποία πρόσφατα απόλαυσε μια απόδραση στην πατρίδα της τα Μπαρμπάντος με τον σύντροφό της A$AP Rocky και τον γιο της RZA, γιόρτασε την πρεμιέρα της νέας της συλλογής εσωρούχων Sheer X.

Η νικήτρια των Grammy πήρε μερικές από τις αγαπημένες της πόζες μέσα σε μια αποθήκη που είχε ράφια γεμάτα με διάφορα υφάσματα και ρούχα, επιδεικνύοντας τα αγαπημένα της εσώρουχα. Η τραγουδίστρια περιμένει το δεύτερο μωρό της με τον ράπερ και σύντροφό της, A$AP Rocky

«Η ομάδα νέων αγαπημένων….sheer x βγήκε! κατευθυνθείτε στο savageX.com» πρόσθεσε στη λεζάντα. Η επιχειρηματίας κυκλοφόρησε μια νέα αθλητική σειρά για τη μάρκα νωρίτερα αυτό το μήνα και ήταν λαμπερή σε μια συνοδευτική φωτογράφιση καθώς σχεδίαζε ένα αθλητικό σουτιέν. Η Ριάνα ίδρυσε επίσημα τη μάρκα εσωρούχων Savage X Fenty το 2018, αλλά παραιτήθηκε από τη θέση της διευθύνουσας συμβούλου τον Ιούνιο, με την πρώην διευθύνουσα σύμβουλο του Anthropologie Group, Hillary Super να αναλαμβάνει τον ρόλο.

Παρά την παραίτησή της η σταρ έγινε δισεκατομμυριούχος το 2021 λόγω της επιτυχίας του Savage X Fenty καθώς και της σειράς ομορφιάς της, Fenty. Αφού αποχαιρέτησε τον ρόλο, είχε έναν ακόμη λόγο να γιορτάζει αφού έγινε η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνης στην ιστορία που είχε 10 τραγούδια με 1 δισεκατομμύριο ροές στο Spotify.

Πολλοί από τους οπαδούς της τραγουδίστριας στα social media έσπευσαν να παρατηρήσουν τη λάμψη της εγκυμοσύνης της καθώς περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον σύντροφό της A$AP Rocky. «Είσαι στην πραγματικότητα ο ορισμός της ομορφιάς», έγραψε κάποιος στα σχόλια «Αυτή η Λάμψη σου» πρόσθεσε ένας άλλος θαυμαστής.

Ενώ ήταν έγκυος στο πρώτο παιδί της εξομολογήθηκε στο PEOPLE σε μια συνέντευξη τον Φεβρουάριο του 2022 ότι η έκφραση μέσω της μόδας της επιτρέπει να νιώθει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. «Τη στιγμή, που είσαι έγκυος, μερικές μέρες νιώθεις σαν, "Ουφ, απλά θέλω να ξαπλώσω εδώ σε αυτόν τον καναπέ όλη μέρα". Αλλά όταν βάζεις λίγο μέικαπ και λίγο κραγιόν, μεταμορφώνεσαι», είχε πει τότε. «Φοράς μερικά ρούχα και φαίνεσαι καλά, νιώθεις καλά. Το άκουσα εδώ και πολύ καιρό, αλλά είναι αλήθεια. Πραγματικά μπορεί να σε σηκώσει από τον καναπέ...»

Μιλώντας για τις απόψεις της για τα ρούχα εγκυμοσύνης, πρόσθεσε σε μια συνέντευξη για το εξώφυλλο της Vogue τον Μάιο του 2022, «Όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος, σκέφτηκα από μέσα μου: "Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω για ψώνια σε κανένα κατάστημα με είδη μητρότητας. Λυπάμαι - είναι πολύ διασκεδαστικό να ντύνομαι. Δεν πρόκειται να αφήσω αυτό το μέρος να εξαφανιστεί επειδή το σώμα μου αλλάζει.»