ΚΟΣΜΟΣ

Ρις Γουίδερσπουν: «Στα 40 μου νιώθω απελευθερωμένη, δεν με νοιάζουν οι απόψεις των άλλων»

Ρις Γουίδερσπουν: «Στα 40 μου νιώθω απελευθερωμένη, δεν με νοιάζουν οι απόψεις των άλλων»
Instagram

Ρις Γουίδερσπουν: Η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο διαζύγιο της 

Η Ρις Γουίδερσπουν ποζάρει στο εξώφυλλο του νέου τεύχους του περιοδικού Harper's Bazaar. Η ίδια αναφέρθηκε στο πρόσφατο διαζύγιό της από τον Jim Toth αλλά και στον χωρισμό της από τον Ryan Phillippe, το 2006.

Η ηθοποιός ανακοίνωσε πριν από μερικούς μήνες τον χωρισμό της από τον Jim Toth, με μια ανάρτηση στα social media και υπέβαλε επίσημα αίτηση διαζυγίου λίγες ημέρες αργότερα. Στην κοινή τους ανακοίνωση, το ζευγάρι αναφέρει ότι έφτασαν σε αυτήν τη «δύσκολη απόφαση» έπειτα από «μεγάλη προσοχή και σκέψη».

Στη συνέντευξη, η ηθοποιός συγκρίνει τον πρόσφατο χωρισμό της με τον πρώην σύζυγό της Ryan Phillippe, με τον οποίον έχει αποκτήσει δύο παιδιά, την Ava, 23 ετών, και τον Deacon, 19 ετών. Ο χωρισμός τους είχε γίνει γνωστός το 2006.

«Όταν είχα χωρίσει πριν από 17 χρόνια, τα ΜΜΕ έγραφαν πως ένιωθα, ή πως βίωνα την κατάσταση και κυριολεκτικά, ήταν κάτι που δεν μπορούσα να ελέγξω. Το να μπορώ να μιλάω απευθείας στους ανθρώπους για το τι συμβαίνει στη ζωή μου και να το μοιράζομαι με τον τρόπο που θέλω εγώ να το μοιραστώ, είναι πολύ πιο ειλικρινές, γιατί λέω ό,τι θέλω με τη δική μου φωνή και δεν μιλάει κάποιος άλλος αντί για εμένα» δήλωσε η ίδια. «Φυσικά και τώρα μπορεί να υπάρξουν εικασίες για το πώς έγιναν τα πράγματα, απλά τώρα μπορώ να είμαι ο εαυτός μου και ας είμαι και ευάλωτη» συμπλήρωσε.

Η πρωταγωνίστρια του «Morning Show» μοιράστηκε επίσης πώς ασθάνθηκε, αφού αποκάλυψε τα νέα του διαζυγίου της στους fans της: «Σκέφτομαι πόσοι άλλοι άνθρωποι περνούν αυτή την εμπειρία. Δεν αισθάνομαι καθόλου απομονωμένη. Νιώθω πολύ συνδεδεμένη. Έχουμε απολαύσει τόσα υπέροχα χρόνια μαζί και προχωράμε με βαθιά αγάπη, καλοσύνη και αμοιβαίο σεβασμό για όλα όσα δημιουργήσαμε μαζί», είπε.

Η Ρις Γουίδερσπουν, η οποία έχει αποκτήσει τον 10χρονο γιο της Tennessee με τον Toth, είχε γράψει στην ανακοίνωση του διαζυγίου της: «Η μεγαλύτερη προτεραιότητά μας είναι ο γιος μας και ολόκληρη η οικογένειά μας καθώς περνάμε στο επόμενο κεφάλαιο. Αυτά τα θέματα δεν είναι ποτέ εύκολα και είναι εξαιρετικά προσωπικά. Εκτιμούμε πραγματικά τον σεβασμό όλων για το απόρρητο της οικογένειάς μας αυτή τη στιγμή».

Και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι αρχίζεις να συνειδητοποιείς ότι υπάρχει κάποιο διάστημα που έχεις για να πετύχεις αυτό που θέλεις στη ζωή σου και ότι το ν' ανησυχείς για τις απόψεις των άλλων για σένα είναι χάσιμο αυτού του χρόνου» δήλωσε στο περιοδικό.

Σχετικά με το ότι διανύει την τέταρτη δεκαετία της ζωής της η ηθοποιός υπογράμμισε ότι νιώθει απελευθερωμένη. «Είναι μια απελευθέρωση στα σαράντα σου να μην σε νοιάζει για τις απόψεις των άλλων. Ξέρω ότι θα σχολιαστώ, απλώς πλέον δεν έχει την ίδια βαρύτητα για μένα, και αυτό είναι ένα υπέροχο συναίσθημα».