ΚΟΣΜΟΣ

«Icon Of The Seas»: Το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο σαλπάρει τον Ιανουάριο του 2024

«Icon Of The Seas»: Το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο σαλπάρει τον Ιανουάριο του 2024

Το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο θα μεταφέρει 8.000 επιβάτες

Το «Icon Of The Seas» είναι το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο και σηκώνει τις άγκυρές του Ιανουάριο του 2024.

Το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο που ανήκει στη Royal Carribean έχει 19 ορόφους είναι στην ουσία μία μικρή πλωτή πολιτεία 8.000 ατόμων αφού θα μεταφέρει 5610 επιβάτες και 2350 μέλη πληρώματος.

Το Icon Of The Seas είναι 5 φορές μεγαλύτερο και βαρύτερο από τον Τιτανικό, βάρους 250.800 τόνων, ενώ ο Τιτανικός ζύγιζε 50.210 τόνους.

Το σίγουρο είναι ότι κανένας επιβάτης του δεν θα βαρεθεί καθώς το κρουαζιερόπλοιο διαθέτει επτά πισίνες, έξι νεροτσουλήθρες, εμπορικά κέντρα, κινηματοθέατρα, κήπους με καταρράκτες, γειτονιές περιπάτου, νυχτερινά κέντρα, δραστηριότητες, 40 εστιατόρια, γυμναστήρια, παιδότοπους, γήπεδα, καζίνο και υπερπολυτελή καταστρώματα για ατελείωτες βόλτες.

Το Icon of the Seas υπόσχεται στους τυχερούς επιβάτες του μια εξαιρετική εμπειρία και μια τέτοια πολυτέλεια έχει και το αντίστοιχο τίμημα.

Τα εισιτήρια για αυτό το αξιοσημείωτο κρουαζιερόπλοιο ξεκινούν από 1.900 δολάρια και μπορεί να φτάσουν έως και τα 5.000 το άτομο, ανάλογα με το είδος καμπίνας που θα επιλέξει (άλλο η δίκλινη εσωτερική και άλλο η σουίτα με θέα τον ωκεανό!)