ΚΟΣΜΟΣ

Λίντσεϊ Λόχαν: Έγινε μητέρα στα 37 της - «O έρωτάς μας φτάνει πάνω από το φεγγάρι»

H Λίντσεϊ Λόχαν έγινε μητέρα
H Λίντσεϊ Λόχαν έγινε μητέρα
ΑΡ

Η Λίντσεϊ Λόχαν έγινε μαμά για πρώτη φορά, επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της διάσημης ηθοποιού. «Η ευτυχία της οικογένειας φτάνει πάνω από το φεγγάρι», είπε χαρακτηριστικά.

Η Λίντσεϊ Λόχαν και ο χρηματιστής σύζυγός της Μπέιντερ Σάμας καλωσόρισαν επίσημα τον γιο τους, Λουάι. Ο μικρούλης γεννήθηκε στο Ντουμπάι, όπου ζει το ζευγάρι αυτή τη στιγμή και το αραβικό όνομα που θα πάρει σημαίνει «ασπίδα ή προστάτης». Η Λόχαν δεν έχει ακόμη κοινοποιήσει ή σχολιάσει δημόσια την είδηση, ενώ μέχρι τώρα δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία γέννησης του νέου μέλους της οικογένειας.

«Η Λίντσεϊ Λόχαν και ο σύζυγός της, Μπέιντερ Σάμας καλωσόρισαν έναν όμορφο, υγιή γιο που ονομάζεται Λουάι. Ο έρωτας της οικογένειας είναι πάνω από το φεγγάρι», είπε ο εκπρόσωποός της στο PEOPLE.

H Λόχαν και ο σύζυγός τηςInstagram

Η ηθοποιός της ταινίας Mean Girls μίλησε πρόσφατα για το νέο κεφάλαιο στη ζωή της, όπου θα κληθεί να ισορροπήσει την καριέρα και τη μητρότητα. «Ανυπομονώ να δω ποιο είναι το συναίσθημα και τι σημαίνει να είσαι απλά μαμά», είπε η Λόχαν στο Allure «Δάκρυα χαράς. Αυτό είναι. Αν και τώρα, μάλλον είναι ορμόνες. Είναι συντριπτικό με την καλή έννοια».

Η Λόχαν αποκάλυψε ότι έχει κάποια καθοδήγηση σε αυτόν τον τομέα, λέγοντας: «Μίλησα με τον Τζέιμι Λι Κέρτις πρόσφατα και μου είπε: «Φέρε μόνο το μωρό στον κόσμο και όλα θα πάνε καλά». Το PEOPLE επικοινώνησε πρόσφατα με τη μαμά της ηθοποιού Ντίνα Λόχαν για τα συναρπαστικά νέα, λέγοντας ότι η κόρη της ήθελε εδώ και καιρό να γίνει μαμά.

«Η Λίντσεϊ πάντα αγαπούσε τα παιδιά γιατί αγαπώ τα παιδιά και η μητέρα μου αγαπά τα παιδιά· είμαι μια από τους τέσσερις», είπε η Ντίνα. «Έχουμε μια μεγάλη οικογένεια, οπότε πάντα ήθελε παιδιά. Και είναι τόσο μητρική. Η Isabelle, η ανιψιά της, τρέχει κοντά της όταν τη βλέπει»

Το timing, πρόσθεσε η Ντίνα, είναι «τέλειο» για τη Λόχαν και τον σύζυγό της. «Προσπάθησε και μετά συνέβη, αυτό το μικρό ραβδί βγήκε θετικό», εξήγησε. «Είναι η κατάλληλη στιγμή για εκείνη και ο Μπέιντερ είναι ένας άγγελος. Ο σύζυγός της είναι τόσο γλυκός και είναι τόσο χαρούμενος. Είναι απλά πολύ χαρούμενοι και έτοιμοι»