ΚΟΣΜΟΣ

Ρενέ Ζελβέγκερ: Αρραβωνιάστηκε κρυφά η διάσημη ηθοποιός - Eίναι τρελά ερωτευμένη

H Ρενέ Ζελβέγκερ
H Ρενέ Ζελβέγκερ
ΑΡ

Η 54χρονη οσκαρική ηθοποιός, Ρενέ Ζελβέγκερ αρραβωνιάστηκε με τον φίλο της τον 42χρονο Βρετανό παρουσιαστή, Αντ Άνστεντ, με το ζευγάρι να πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Η 54χρονη ηθοποιός, Ρενέ Ζελβέγκερ η οποία βγαίνει με το Βρετανό παρουσιαστή Αντ Άνστεντ από το 2021, λέγεται ότι είπε στους φίλους ότι σχεδιάζει το γάμο της, μετά από μυστικό αρραβώνα, όπως έγραψε η Sun.

Ένας φίλος είπε στη δημοσίευση: «Η Ρενέ και ο Aντ κρατούν τα σχέδιά τους απίστευτα ιδιωτικά, δεν σχεδιάζουν μεγάλη δημόσια ανακοίνωση. Έχει πει στον στενό της κύκλο οτι οργανώνει το γάμο τους, όλα θα είναι πολύ χαμηλών τόνων. Η σχέση της με τον Αντ είναι πολύ δυνατή και είναι τρελά ερωτευμένοι και ανυπομονούν να προχωρήσουν».

Η σταρ του «Μπρίτζετ Τζόουνς» είχε στο παρελθόν παντρευτεί τον σταρ της κάντρι Κένι Τσέσνεϊ για μόλις τέσσερις μήνες, με τη σχέση τους να λήγει το 2005. Πριν από τον σύντομο γάμο της, αρραβωνιάστηκε για λίγο τον Τζιμ Κάρεϊ από το 1999 έως το 2000. Επιπλέον, η νικήτρια της «Χρυσής Σφαίρας» είχε προηγουμένως σχέση με τον Μπράντλεϊ Κούπερ, μετά τη συνάντησή τους στα γυρίσματα της ταινίας τους Case 39 το 2009.

Η ίδια και ο εννέα φορές υποψήφιος για Όσκαρ πυροδότησαν φήμες αρραβώνων κατά τη διάρκεια του ειδύλλου τους, αλλά τελικά χώρισαν το 2011. Πιο πρόσφατα, η Ζελβέγκερ ήταν σε μακροχρόνια σχέση με τον μουσικό Doyle Bramhall II, τον οποίο συνάντησε για πρώτη φορά στο Πανεπιστήμιο του Τέξας τη δεκαετία του '80. Ήταν μαζί από το 2012 έως το 2019.

Όσο για τον Άνστεντ ήταν προηγουμένως παντρεμένος με την πρώτη του σύζυγο Λουίζ από το 2005 έως το 2017 και απέκτησαν μια κόρη και έναν γιο, ενώ στη συνέχεια παντρεύτηκε την Κριστίνα Χολ το 2018 και καλωσόρισαν τον γιο τους Χάντσον, που γεννήθηκε το 2019, πριν χωρίσουν το 2021.

Η είδηση για τον αρραβώνα είδε το φως μετά τη σπάνια κίνηση της ηθοποιού να ποζάρει με δύο από τα παιδιά του φίλου της Αντ. Τη Δευτέρα, το ζεύγος εθεάθη σε μια εικόνα με τον γιο του Άρτσι, 16 ετών, και την κόρη του Aμελί, 19 ετών. Ήταν όλοι ντυμένοι με τα καλά τους ρούχα για μια επίσημη εκδήλωση στο Goodwood Festival Of Speed.

Ο Άνστεντ και η Ζελβέγκερ συναντήθηκαν αρχικά στα γυρίσματα ενός επεισοδίου της σειράς του Celebrity IOU Joyride τον Απρίλιο του 2021. Ένας φίλος της ηθοποιού είπε στο People ότι η Ρενέ «ποτέ δεν ήταν πιο ευτυχισμένη» σε σχέση.

«Ποτέ δεν ήταν πιο ευτυχισμένη. Είναι υπέροχο ζευγάρι», είπε η πηγή. «Μερικές φορές δύο άτομα απλώς συναντιούνται και κάνουν κλικ και ο χρόνος είναι σωστός» Η πηγή πρόσθεσε: «Η Ρενέ είναι δημιουργική...και συχνά απευθύνεται σε τύπους που σκέφτονται έξω από τα δεδομένα...Και οι δύο είναι χαμηλών τόνων και αντιπαθούν τον δημόσιο έλεγχο, επομένως έχουν αυτό το κοινό χαρακτηριστικό. Είναι ένας δημιουργικός τύπος με πολλά ενδιαφέροντα»

«Ο Αντ είναι πολύ χαρούμενος με τη Ρενέ. Την αγαπά πραγματικά», είπε φίλος του παρουσιαστή στο People. «Παιρνούν πολύ χρόνο στο σπίτι» και έχουν μια «πολύ φυσιολογική σχέση». Στην επέτειό τους αυτή την άνοιξη, ο Aντ γιόρτασε «δύο χρόνια μαγείας» με τη Ρενέ ανεβάζοντας ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram.