ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Καλοκαιρινές βουτιές για το ζεύγος Μπάιντεν - Χαλαρός, χωρίς μπλούζα ο Αμερικανός πρόεδρος

O Mπάιντεν ξεκουράζεται δίπλα στη θάλασσα
O Mπάιντεν ξεκουράζεται δίπλα στη θάλασσα
ΑΡ

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν και η πρώτη κυρία απόλαυσαν μια ακόμη χαλαρή ημέρα στην παραλία Rehoboth στην πατρίδα του πλανητάρχη, το Ντέλαγουερ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και η πρώτη κυρία Τζιλ Μπάιντεν απόλαυσαν μια μέρα στην παραλία Rehoboth στο Ντέλαγουερ, καθισμένοι στη σκιά μιας ομπρέλας καθώς οι λουόμενοι περνούσαν και έβγαζαν φωτογραφίες του ζεύγους.

Ο Αμερικανός πρόεδρος πέρασε μία ακόμη χαλαρη ημέρα στο αγαπημένο του μέρος στην αμμώδη παραλία, όπου διατηρούν σπίτι. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε αποκλειστικά το TMZ, εμφανίζονται με ένα σωρό αντικείμενα στο χέρι ... και πολλούς πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας να τους συνοδεύουν.

Ο Τζο Μπάιντεν έβγαλε τελικά το μπλουζάκι του καθώς η ημέρα ήταν πολύ ζέστη και κάθισε σε μία καρέκλα δίπλα στη θάλασσα για να χαλαρώσει στη σκιά. ΓΗ πρώτη κυρία Τζιλ ήταν ακριβώς δίπλα του ...και έδειχναν και οι δύο απασχολημένοι, διαβάζοντας διαρκώς.

Το προεδρικό ζεύγος χαλαρώνει ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη ερευνα του FBI στην εξοχική κατοικία του Μπάιντεν, στο Ντέλαγουερ, σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης. Ο δικηγόρος του Μπάιντεν επιβεβαίωσε ότι η ομοσπονδιακή αστυνομία ανέλαβε να ερευνήσει το παραθαλάσσιο σπίτι του προέδρου των ΗΠΑ στο Rehoboth και τόνισε ότι ο πρόεδρος «συνεργάζεται πλήρως».

Το FBI έχει ήδη ερευνήσει άλλο ένα σπίτι του Μπάιντεν, στο Γουίλμινγκτον του Ντέλαγουερ, αναζητώντας απόρρητα έγγραφα που «ξεχάστηκαν» από την εποχή που ήταν γερουσιαστής και, μετέπειτα, αντιπρόεδρος του Μπάρακ Ομπάμα.