ΚΟΣΜΟΣ

Ρίτα Όρα: Γιόρτασε την πρώτη επέτειο γάμου της - Για πρώτη φορά στο φως φωτογραφίες από την τελετή

Ρίτα Όρα: Γιόρτασε την πρώτη επέτειο γάμου της - Για πρώτη φορά στο φως φωτογραφίες από την τελετή

Η Ρίτα Όρα ένα χρόνο μετά το γάμο της με τον σκηνοθέτη Τάικα Γουατίτι δίνει στο φως άγνωστες λεπτομέρειες για την ομορφότερη περίοδο της ζωής της

Η τραγουδίστρια Ρίτα Όρα αποκάλυψε το νυφικό από το γάμο της με τον Τάικα Γουατίτι και είπε για πρώτη φορά ότι ήταν σημάδι της μοίρας, ήταν σαν να «περίμενε» ειδικά για εκείνη, σε ένα κατάστημα του διάσημου σχεδιαστή Τομ Φορντ.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στη Vogue που δημοσιεύτηκε στις 4 Αυγούστου, ακριβώς ένα χρόνο αφότου η 32χρονη σταρ παντρεύτηκε τον 47χρονο σκηνοθέτη είπε ότι το φόρεμα που επέλεξε ήταν «γραφτό», ενώ οι φαν της έμαθαν μόλις πρόσφατα ότι ήταν εκείνη που έκανε πρόταση στον αγαπημένο της.

Σχεδιασμένο από τον Tομ Φορντ, το νυφικό με τον έναν ώμο ήταν κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από λευκή δαντέλα. Ενώ το μεγαλύτερο μέρος του σώματος της τραγουδίστριας του «For You» ήταν καλυμμένο με διχτυωτό ύφασμα, έμοιαζε με διαφάνεια. Το πολυτελές ρούχο ήταν στολισμένο με δύο μεγάλους λευκούς φιόγκους, δίνοντας μια πιο παραδοσιακή αίσθηση. Η Όρα συνδύασε το σχέδιο του Φορντ με ένα κομψό πέπλο μιας στρώσης, επικαλύπτοντας το πρόσωπό της σε ένα απαλό αστραφτερό λευκό.

Αν και ο περίπλοκος σχεδιασμός ήταν απόλυτα σύμφωνος με το στυλ της Όρα, δεν έγινε κατά παραγγελία, αποκάλυψε. Μιλώντας με τη συγγραφέα της Vogue Alexandra Macon για την πρώτη επέτειο του γάμου τους, η καλλιτέχνης παραδέχτηκε ότι «έπεσε πάνω»» στο φόρεμα σε ένα από τα καταστήματα του Tμ Φορντ. Επίσης βιαζόταν, οπότε έκανε το βήμα.

«Δεν ήξερα αν θα έβρισκα το σωστό φόρεμα και απλά πήρα το ρίσκο και πήγα στο κατάστημα, όπου με περίμενε τέλειο με το πέπλο, στο μέγεθός μου, χωρίς να χρειάζεται αλλαγές», παρατήρησε. «Εννοώ, ήταν σαν να ήταν γραφτό, για να είμαι ειλικρινής».

Η σταρ πρόσθεσε ότι ο Toμ Φορντ «είναι ένας από τους αγαπημένους [της] σχεδιαστές όλων των εποχών και αγαπημένος άνθρωπος γενικά».

Ο αρραβώνας της με τον Γουαιτίτι ήταν βραχύβιος. Η Βρετανίδα τραγουδοποιός ζήτησε το χέρι του τότε αγαπημένου της ενώ βρίσκονταν σε διακοπές στο Παλμ Σπρινγκς το 2022, ένα χρόνο αφότου άρχισαν να βγαίνουν και λίγες μόνο εβδομάδες πριν παντρευτούν.

«Μου έκανε πρόταση γάμου και είπα ναι αμέσως», είπε ο σκηνοθέτης στη Vogue. Τους ειχε συστήσει ο κοινός τους φίλος Robert Pattinson σε ένα μπάρμπεκιου το 2018 που διοργάνωσε ο Γουαιτίτι. Ο γάμος τους ήταν μια οικεία ωδή στη σχέση τους, με μόνο μια μικρή ομάδα φίλων και συγγενών καλεσμένους στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες.

Η Oρα έδωσε στους θαυμαστές μια μικρή γεύση από την τελετή στην κυκλοφορία του μουσικού της βίντεο "You & I" που ενσωματώνει κλιπ από τη μεγάλη μέρα. «Μου αρέσει που τώρα μπορούμε να μοιραζόμαστε αυτό που πραγματικά συνέβη—και να το κάνουμε στην επέτειο ενός έτους, όχι λιγότερο», είπε η Όρα.