ΚΟΣΜΟΣ

Ριάνα: Ανέβασε τρυφερές φωτογραφίες που θηλάζει το γιο της RZA

Ριάνα: Ανέβασε τρυφερές φωτογραφίες που θηλάζει το γιο της RZA

Η διάσημη τραγουδίστρια Ριάνα «ανέβασε» μία σειρά από τρυφερές φωτογραφίες της να θηλάζει τον γιο της RZA, λίγο πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της

Η Ριάνα μοιράστηκε μια αξιολάτρευτη σειρά φωτογραφιών της που θηλάζει τον γιο της, RZA, ενώ επιδεικνύει ένα μαύρο σουτιέν εγκυμοσύνης από τη συλλογή ρούχων με την υπογραφή της, Savage x Fenty.

Ενώ ταϊζει το ενός έτους αγοράκι της, η 35χρονη σούπερ σταρ φαίνεται χαρούμενη, χαμογελάει ήρεμη ενώ σφίγγει με αγάπη τον πρωτότοκο στην αγκαλιά της. Στις εικόνες, η καλλιτέχνης του χιτ «Umbrella», η οποία περιμένει το δεύτερο παιδί της, κοιτάζει με στοργή το βρέφος της.

«Δεν είναι τα σουτιέν μητρότητας της μαμάς... σχεδιασμένα από τον @badgalriri, εγκεκριμένα από το μωρό RZA», έγραψε η ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του Savage x Fenty στο Instagram.

Το έντονο μακιγιάζ της συμπληρώνει τη φυσική της ομορφιά καθώς κάλυπτε τις ανάγκες του πρωτότοκου της. Η σταρ δειχνει επίσης τα περιποιημένα νύχια της, τα οποία ήταν βαμμένα λευκά, ενώ φανερώνει πολλά από τα τατουάζ της, συμπεριλαμβανομένης της φράσης «ποτέ αποτυχία, πάντα ένα μάθημα» στην αριστερή πλευρά της κλείδας της.

Η Ριάνα έφερε στον κόσμο τον RZA τον Μάιο του 2022. Νωρίτερα φέτος, αποκάλυψε τα συναρπαστικά νέα ότι είναι έγκυος για άλλη μια φορά στο ημίχρονο του σόου Super Bowl τον Φεβρουάριο. Η πέντε φορές υποψήφια για Emmy ερμηνεύτρια, αποκάλυψε τη φουσκωμένη κοιλιά της με έν στενό κόκκινο κοστούμι.

Ο εκπρόσωπός της αργότερα επιβεβαίωσε τα νέα στο Hollywood Reporter. Ο A$AP Rocky και η Ριάνα αποκάλυψαν επίσημα τη σχέση τους το καλοκαίρι του 2020, σύμφωνα με αναφορές του Harper's Bazaar.

Το δεύτερο παιδί τους θα γεννηθεί μέσα στο καλοκαίρι και η περήφανη μαμά δε διστάζει να επιδεικνύει την κοιλιά της σε δημόσιες εκδηλώσεις ή σε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η σταρ του Love On The Brain έχει πει ότι θέλει τρία ή τέσσερα παιδιά στη βρετανική Vogue το 2020

«Θέλει πολλά παιδιά και είναι χαρούμενη που ο γιος της θα αποκτήσει αδερφάκι το καλοκαίρι. Της αρέσει να μοιράζεται το ταξίδι αυτό με τον Rocky. Είναι υπέροχοι μαζί», λένε πηγές κοντά στο ζευγάρι. Η τραγουδίστρια από την Καραϊβική έχει επιβεβαιώσει ότι σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο ένατο στούντιο άλμπουμ της πριν από το τέλος του 2023.

Η Ριάνα είναι η δεύτερη σε πωλήσεις γυναίκα καλλιτέχνης όλων των εποχών με πωλήσεις πάνω από 250 εκατομμύρια δίσκων παγκοσμίως.