ΚΟΣΜΟΣ

Κάιλι Τζένερ: Έκλεισε τα 26 και πόζαρε με μπικίνι στον ωκεανό - Οι τρυφερές ευχές της οικογένειας

Η Κάιλι Τζένερ έγινε 26 και δέχθηκε ευχές από συγγενείς και φίλους
Η Κάιλι Τζένερ έγινε 26 και δέχθηκε ευχές από συγγενείς και φίλους
Instagram

Η Kάιλι Τζένερ έκλεισε τα 26 της χρόνια και ανέβασε μία σειρά με φωτογραφίες της στην παραλία.

Η Κάιλι Τζένερ γιόρτασε έναν ακόμη χρόνο ζωής, «δωρίζοντας» στους φαν της φωτογραφίες της με ένα σέξι μαγιό Σε μια ανάρτηση στο Instagram την Πέμπτη, η ιδρύτρια της Kylie Cosmetics έγραψε μόνο τον αριθμό 26 στη λεζάντα και άφησε τις εικόνες της με μπικίνι και θέα τον ωκεανό να μιλήσουν από μόνες τους.

Το κορίτσι των γενεθλίων ξεκίνησε την ανάρτησή της «ανεβάζοντας» δύο μεγάλα ασημένια δαχτυλίδια που ταίριαζαν με τα ζωηρά χρώματα του νερού. Στην επόμενη ανάρτηση, έδωσε στους 398 εκατομμύρια followers της στο Instagram μια θέα του ηλιοβασιλέματος που δύει πάνω από το νερό.

Έδωσε επίσης στους θαυμαστές μια άλλη ματιά στην ομορφιά της φύσης δημοσιεύοντας φωτογραφίες μιας χελώνας και του νυχτερινού ουρανού. Ολοκληρώνει την ανάρτησή της, με μια φωτογραφία της που χαμογελά καθώς κοιτάζει τον ουρανό με τα δάχτυλα των ποδιών της βουτηγμένα στο νερό.

Θαυμαστές και φίλοι της σταρ των Kαρντάσιαν χρησιμοποίησαν την ανάρτηση στα social media ως ευκαιρία για να της απευθύνουν μία σειρά από ευχές γενεθλίων. Η Chloe Bailey άφησε ένα σχόλιο που έγραφε: «Χρόνια πολλά, όμορφη». Η Bella Thorne έγραψε στην ενότητα σχολίων, «ΧΓ» ενώ ευχές έγραψε και η Justine Skye. Η Kενταλ Τζένερ ευχήθηκε επίσης στην «μικρή αδερφούλα της» χρόνια πολλά για τα 26α γενέθλιά της.

Η τηλεοπτική προσωπικότητα είναι πολύ απασχολημένη καθώς μεγαλώνει. Όχι μόνο είναι μητέρα δυο παιδιών, της Stormi, 5 ετών, και του Aire, 17 μηνών, τους οποίους απέκτησε με τον πρώην σύντροφό της Travis Scott, αλλά πρόσφατα κυκλοφόρησε μια συλλογή με κούκλες Bratz, στην πρώτη της συνεργασία με κούκλες διασημοτήτων.

Η συλλογή των έξι μικροσκοπικών κούκλων Kάιλι περιλαμβάνει μερικές από τις πιο εμβληματικές εμφανίσεις μόδας της Τζένερ, ανάμεσά τους τις στολές που είχε επιλέξει για τα Met Gala του 2019 και του 2022.

Η μαμά της, Kρις Τζένερ γιόρτασε τα γενέθλια της, μέσω μιας σειράς αναρτήσεων στο Instagram Story μαζί με ένα γλυκό μήνυμα που έγραφε: «Χρόνια πολλά στο μικρό μου κοριτσάκι, Κάιλι Τζένερ! Μπορεί να είσαι η νεότερη, αλλά μερικές φορές είσαι πολύ πιο σοφή και πιο ώριμη από εμένα! Σε ευχαριστώ που μου έδωσες άλλο ένα κεφάλαιο στη μητρότητα… είσαι μια από τις μεγαλύτερες ευλογίες της ζωής μου και είμαι τόσο περήφανη για τη γυναίκα που έγινες. Με εκπλήσσεις κάθε μέρα με τη σοφία, την αγάπη, την ευαισθησία και τη συμπόνια σου. Είσαι η πιο καταπληκτική κόρη, μητέρα, αδερφή, θεία, εγγονή και καλύτερη φίλη για όλους όσους γνωρίζεις. Είμαι τόσο περήφανη για εσένα»

Οι αναρτήσεις παρουσίαζαν μια συλλογή φωτογραφιών από το ταξίδι της Τζένερ προς την ενηλικίωση που περιελάμβαναν μια αξιολάτρευτη φωτογραφία της ντυμένης μπαλαρίνα, μια φωτογραφία μαμάς και κόρης με ασορτί πιτζάμες και μια λήψη από τα παρασκήνια από τη συνεργασία τους στο μακιγιάζ της Kylie Cosmetics.

«Είσαι τόσο γλυκιά, ευγενική με όλους, γενναιόδωρη, αστεία, τρυφερή, έξυπνη, δημιουργική, αποφασιστική και πάντα γεμάτη εκπλήξεις», πρόσθεσε. «Οι σχεδιαστικές σου ικανότητες είναι ασύγκριτες και μου αρέσουν οι δεξιότητές σου στη μόδα και η αισθητική που δημιουργείς. Ανυπομονώ να δω τι θα κάνεις μετά! Σε αγαπώ κοριτσάκι μου περισσότερο από ό,τι θα ξέρεις ποτέ, και ευχαριστώ το Θεό κάθε μέρα που με διάλεξε για τη μαμά σου»