ΚΟΣΜΟΣ

Λάιονελ Ρίτσι: Οργισμένοι οι φαν του - Ακύρωσε συναυλία του μία ώρα πριν ξεκινήσει

Λάιονελ Ρίτσι: Οργισμένοι οι φαν του - Ακύρωσε συναυλία του μία ώρα πριν ξεκινήσει

«Είμαι τόσο λυπημένος. Το show αναβάλλεται για τη Δευτέρα 14 Αυγούστου», ανακοίνωσε ο διάσημος τραγουδιστής Λάιονελ Ρίτσι

Την οργή χιλιάδων θαυμαστών του προκάλεσε ο Λάιονελ Ρίτσι που ακύρωσε την sold out συναυλία του με τους Earth Wind & Fire ήταν sold out, με την δικαιολογία ότι δεν μπόρεσε να πετάξει στη Νέα Υόρκη, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.

Οι 20.000 θεατές, ορισμένοι εκ των οποίων είχαν ταξιδέψει στην πόλη και είχαν πληρώσει εκτός από τα εισιτήρια και ξενοδοχεία ειδικά για τη συναυλία, εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκειά τους.

«Λόγω της έντονης κακοκαιρίας και διότι δεν μπόρεσα να προσγειωθώ σε περιοχές πλησίον της Νέας Υόρκης, δεν μπορώ να εμφανιστώ σήμερα» ενημέρωσε ο ίδιος, με tweet του στις 20:31, ενώ η εμφάνιση ήταν προγραμματισμένη για τις 19:30.

«Είμαι τόσο λυπημένος. Το show αναβάλλεται για τη Δευτέρα 14 Αυγούστου. Ανυπομονώ να ερμηνεύσω για όλους σας. Τα σημερινά εισιτήρια είναι έγκυρα και για τη Δευτέρα» συμπλήρωσε.

Οι φαν, που είχαν γεμίσει την αρένα, άρχισαν να γιουχάρουν την ώρα που εκπρόσωπος ενημέρωσε για την ακύρωση.

«Κάναμε κόπο για να έχουμε ελεύθερο το Σαββατοκύριακο και, τώρα, δεν μπορούμε να πάμε τη Δευτέρα» είπε μια δυσαρεστημένη γυναίκα, που είναι νοσοκόμα στο επάγγελμα. «Πιστεύει ότι είναι εύκολο για μένα να μην έχω βάρδια το βράδυ της Δευτέρας. Είναι Νέα Υόρκη, δουλεύουμε».