ΚΟΣΜΟΣ

Ο «εφιάλτης» του τουρίστα: Άργησαν και παρακαλούσαν τον καπετάνιο να γυρίσει το κρουαζιερόπλοιο

Ο «εφιάλτης» του τουρίστα: Άργησαν και παρακαλούσαν τον καπετάνιο να γυρίσει το κρουαζιερόπλοιο
Daily Mail

Πλάνα δείχνουν δύο ταξιδιώτες στο λιμάνι του Μπάρι στις 15 Αυγούστου, καθώς το κρουαζιερόπλοιο αναχωρούσε για την εννιαήμερη περιοδεία του στη Μεσόγειο

Η στιγμή που έχει επιλέξει για τις διακοπές σου κρουαζιέρα και κάτι πηγαίνει λάθος και βρίσκεσαι στη δυσάρεστη θέση να βλέπεις το πλοίο να απομακρύνεται...

Κάπως έτσι την πάτησε ένα ζευγάρι τουριστών, πιθανότατα Ιταλών, με τις εκκλήσεις τους προς τον καπετάνιο να καταγράφονται και να κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Πλάνα δείχνουν δύο ταξιδιώτες στο λιμάνι του Μπάρι στη νοτιοανατολική Ιταλία στις 15 Αυγούστου, καθώς το MSC Splendida αναχωρούσε για την εννιαήμερη περιοδεία του στη Μεσόγειο.

Το ζευγάρι έχασε την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης και όταν έφτασαν στην προκυμαία 11, κρουαζιερόπλοιο είχε ήδη αρχίζει να απομακρύνεται.

Ο άνδρας ακούγεται να φωνάζει επανειλημμένα και να εκπλιπαρεί: "Είναι ο καπετάνιος εκεί, παρακαλώ;" «Καπετάνιε περίμενέ μας, σε παρακαλώ. Μπορείτε να το κάνετε αν θέλετε ».

Η περιπέτεια ωστόσο του ζευγαριού δίχασε, καθώς κάποιοι υποστήριξαν πως ο καπετάνιο θα μπορούσε να μην εγκαταλείψει το ζευγάρι και να καθυστερήσει την αναχώρησή του, ενώ κάποιοι άλλοι, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της Αρχής Λιμενικού Συστήματος της Νότιας Αδριατικής Θάλασσας υποστήριξαν πως για τα κρουαζιερόπλοια τηρούνται αυστηρά χρονοδιαγράμματα και δεν πρέπει να καταστρατηγούνται για κανέναν.

Το MSC Splendida ζυγίζει 137.936 τόνους. Το πλοίο που ανήκει στην MSC Cruises διαθέτει 18 καταστρώματα στα οποία μπορούν να μείνουν 4.363 επιβάτες και περίπου 1.370 μέλη πληρώματος.

Η εννιαήμερη κρουαζιέρα του αναχώρησε στις 15 Αυγούστου και πρόκειται να ταξιδέψει σε περιοχές όπως η Μύκονος, η Κωνσταντινούπολη και η Κέρκυρα πριν επιστρέψει στο Μπάρι.

Διαθέτει επίσης ένα μεγάλο θέατρο, ένα καζίνο και μια λέσχη χορού. Εκτός από τέσσερις πισίνες, μια πίστα τζόκινγκ, ένα γήπεδο σκουός και ένα γυμναστήριο, διαθέτει επίσης ένα σπα.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν γεύματα σε ένα από τα επτά εστιατόρια και ποτά σε ένα από τα οκτώ μπαρ και σαλόνια του πλοίου.

Με πληροφορίες από Daily Mail