ΚΟΣΜΟΣ

Πρίγκιπας Χάρι: Κυκλοφόρησε το νέου του ντοκιμαντέρ «Heart Of Invictus» στο Netflix

Πρίγκιπας Χάρι: Κυκλοφόρησε το νέου του ντοκιμαντέρ «Heart Of Invictus» στο Netflix
(Photo by Neil Mockford/GC Images)

Το ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Χάρι κυκλοφορεί ενόψει των αγώνων Invictus Games που θα διεξαχθούν τον επόμενο μήνα στο Ντίσελντορφ - Ανοίγει νέα αντιπαράθεση με την βασιλική οικογένεια

Το ντοκιμαντέρ «Heart Of Invictus» του Πρίγκιπα Χάρι κυκλοφόρησε τελικά σήμερα στο Netflix καθώς ήταν η τελευταία υποχρέωση στη συμφωνία των 80 εκατομμυρίων λιρών του ζευγαριού με τον κολοσσό του streaming.

Και τα πέντε επεισόδια του ντοκιμαντέρ είναι διαθέσιμα από σήμερα στο Ηνωμένο Βασίλειο παρά τις φήμες ότι το Netflix είχε ακυρώσει την εκπομπή.

Το σόου κυκλοφορεί ενόψει των αγώνων Invictus Games που θα διεξαχθούν τον επόμενο μήνα στο Ντίσελντορφ από τις 9 Σεπτεμβρίου για οκτώ ημέρες και θα παρακολουθήσουν τόσο ο Χάρι όσο και η Μέγκαν.

Την προηγούμενη Δευτέρα, ο Χάρι έκανε μια εμφάνιση έκπληξη σε πρεμιέρα σε έναν κινηματογράφο στην Τσούλα Βίστα, όπου προβλήθηκαν δύο επεισόδια σε κοινό βετεράνων και των συγγενών τους.

Μετά την προβολή πόζαρε για φωτογραφίες με τους θεατές, αφού είπε: «Ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ που βγήκα απόψε. Παιδιά μπορείτε να δείτε το Heart of Invictus, το οποίο φτιάχνεται τα τελευταία δύο χρόνια, νωρίτερα από οποιονδήποτε άλλο».

Ο Χάρι είναι ο εκτελεστικός παραγωγός το ντοκιμαντέρ.

Να σημειωθεί ότι σε μια από τις συνεντεύξεις του ο δούκας του Σάσσεξ δεν παραλείπει να αναφερθεί και στη βασιλική οικογένεια, αποκαλύπτοντας ουσιαστικά ότι δεν τον βοήθησαν να αντιμετωπίσει τα ψυχικά του τραύματα μετά τον θάνατο της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει, μετά τη στρατιωτική του θητεία στο Αφγανιστάν και τη ψυχολογική πίεση που δέχθηκε εκεί ξέσπασε με αποτέλεσμα να βγει στην επιφάνεια το ψυχολογικό του τραύμα από τον χαμό της μητέρας του. Όμως, όπως υποστηρίζει, δεν είχε καμία βοήθεια για να το αντιμετωπίσει και τόσο στον στρατό όσο και στο Μπάκιγχαμ το οποιοιδήποτε ψυχολογικό τραύμα ήταν κάτι σαν... στίγμα.

Επιστρέφει στο Λονδίνο στην επέτειο του θανάτου της γιαγιάς του χωρίς τη Μέγκαν

Ο πρίγκιπας Χάρι θα επιστρέψει - σύμφωνα με το Page Six - στο Ηνωμένο Βασίλειο τον επόμενο μήνα - αλλά δεν θα έχει την Μέγκαν στο πλευρό του.

Ο 38χρονος Χάρι πρόκειται να εμφανιστεί στην ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση WellChild — στην οποία συμμετέχει για 15 χρόνια — στο Λονδίνο στις 7 Σεπτεμβρίου, προτού πετάξει στη Γερμανία για την έκτη επανάληψη του διαγωνισμού του Invictus Games.

Ωστόσο, πηγές που γνωρίζουν την κατάσταση λένε στο Page Sixότι θα ταξιδέψει μόνος του πίσω στην πατρίδα του, καθώς η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ, έχει υποχρεώσεις με τα παιδιά τους: τον Άρτσι, 4 ετών, και τη Λίλιμπετ, 2 ετών.

Επιπλέον, ο δούκας του Σάσσεξ φαίνεται ότι δεν θα συναντηθεί με την βασιλική οικογένεια, η οποία θα τιμήσει την επέτειο του ενός έτους από το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β' μόλις μία ημέρα αργότερα.

Πηγές αναφέρουν επίσης ότι ο Χάρι δεν έχει λάβει ακόμη καμία πρόσκληση να παρευρεθεί στο κάστρο του Μπαλμόραλ όπου θα πραγματοποιηθεί η οικογενειακή συνάντηση στη μνήμη της εκλιπούσας Ελισάβετ.

Οι εντάσεις μεταξύ των Σάσσεξ και της βασιλικής οικογένειας διαταράχθηκαν από τότε που το ζευγάρι αποχώρησε από τη βασιλική οικογένεια τον Ιανουάριο του 2020 — και στη συνέχεια έβγαλε στον αέρα τα... άπλυτά τους.

Στην πραγματικότητα, η τελευταία φορά που το ζευγάρι έκανε κοινή ευρωπαϊκή εμφάνιση ήταν στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ στις 19 Σεπτεμβρίου 2022.