ΚΟΣΜΟΣ

Ρωσία: «Φως» στο μυστήριο της εξαφάνισης της 16χρονης πρωταθλήτριας - Βρέθηκε σε σινεμά

Ρωσία: «Φως» στο μυστήριο της εξαφάνισης της 16χρονης πρωταθλήτριας - Βρέθηκε σε σινεμά
AP

Η 16χρονη Ρωσίδα πρωταθλήτρια έκανε την πρώτη δήλωσή της στα social μετά την επιστροφή της και εξήγησε πως η εξαφάνισή της δεν συνδέεται με την προπονήτριά της

Σώα και ασφαλής στο σπίτι της επέστρεψε η Ρωσίδα πρωταθλήτρια καλλιτεχνικού πατινάζ νεανίδων Αλίνα Γκορμπατσόβα, η οποία έκανε και την πρώτη δήλωσή της στα social media.

"Λυπάμαι που έκανα τους πάντες νευρικούς και ανησυχούς για μένα. Όλα είναι καλά τώρα, είμαι στο σπίτι με την αγαπημένη μου προπονήτρια και τη μητέρα μου. Μην ανησυχείτε, η πράξη μου δεν έχει να κάνει με το καλλιτεχνικό πατινάζ και τη Σοφία Ανατόλιεβνα, θα προπονηθώ στην ομάδα μου και θα σας ευχαριστήσω με νέες παραστάσεις! Όλα είναι καλά με εμάς, μην πιστεύετε τα ΜΜΕ και τους δύστυχους μπλόγκερ", έγραψε η Γκορμπατσόβα στο Instagram.

Η μητέρα της Eκατερίνα ανέφερε την εξαφάνιση της κόρης της στο RIA Novosti χθες Τρίτη.

Η αθλήτρια εξαφανίστηκε τη Δευτέρα, με τα τελευταία ίχνη της να τη θέλουν να φεύγει από το παγοδρόμιο Chkalov Arena στη Μόσχα και να κατευθύνεται προς την εκκλησία του Βλαντιμίρ.

Μετά από μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού της αστυνομίας, στην οποία συμμετείχαν σωστικά σκάφη και δύτες, τελικά η 16χρονη βρέθηκε ζωντανή στον κινηματογράφο ενός από τα εμπορικά κέντρα στη Μόσχα.