ΚΟΣΜΟΣ

Άστον Κούτσερ και Μίλα Κούνις έγιναν οικοδεσπότες στην Airbnb: «Kαλωσήρθατε στην παραθαλάσσια όαση»

O Άστον Κούτσερ και η Μίλα Κούνις
O Άστον Κούτσερ και η Μίλα Κούνις
Instagram

Οι διάσημοι ηθοποιοί Άστον Κούτσερ και Μίλα Κούνις μπορούν τώρα να προσθέσουν μία νέα ιδιότητα στα στα βιογραφικά τους, είναι επιτυχημένοι οικοδεσπότες στην πλατφόρμα Airbnb 

Το λαμπερό ζεύγος του Χόλιγοντ, Άστον Κούτσερ και Μίλα Κούνις αποφάσισαν να καταχωρήσουν τον ξενώνα τους στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια στο Airbnb τον Αύγουστο. Σε ένα γλυκό βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram την Παρασκευή (8/9), ο 45χρονος ηθοποιός περιέγραψε την απόφασή τους ως «τεράστια επιτυχία» στους 5,2 εκατομμύρια ακόλουθούς του. Το ζευγάρι εξηγεί επίσης γιατί αποφάσισαν να ανοίξουν τις πόρτες στο σπίτι τους εξαρχής.

«Η Airbnb είναι μια πλατφόρμα που φέρνει κοντά τους αγνώστους, ενθαρρύνοντας τους ανθρώπους να συνδεθούν και να δημιουργήσουν σχέσεις, και εμείς σκεφτήκαμε οτι «αυτό ακούγεται διασκεδαστικό», λέει ο Κούτσερ στο βίντεο. «Και έτσι είμαστε εδώ», συνέχισε η 40χρονη Κούνις, χαμογελώντας.​

Μαζί με μια φωτογραφία πους τους δείχνει να κάθονται στα σκαλιά του παραθαλάσσιου σπιτιού τους στην Καλιφόρνια, το βίντεο δείχνει επίσης το ζευγάρι να δίνει τα χέρια με τους καλεσμένους του, να τους δείχνει γύρω από το σπίτι και να φωτογραφίζεται με τους ενοικιαστές. Στη λεζάντα, ο Κούτσερ αστειεύεται: «Η ιδέα της Μίλα να φιλοξενήσει στο @airbnb ήταν τεράστια επιτυχία! Λούκας, Κάθριν και Μάικλ, μας άρεσε πολύ να σας έχουμε. Αφήστε μια κριτική εκτός αν δεν είναι καλή… #airbnbpartner”

Στις 15 Αυγούστου, το ζευγάρι ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την Airbnb, η οποία περιελάμβανε μια εφάπαξ ενοικίαση της προσωπικής τους κατοικίας, μέσω ενός άλλου ξεκαρδιστικού βίντεο στο Instagram. Ο Κούτσερ ξεκινάει λέγοντας στη γυναίκα του για την «πραγματικά ανόητη ιδέα» του καθώς κάθονται μπροστά στο σπίτι τους στην παραλία. «Είναι πιο χαζό από το μουστάκι μου, το υπόσχομαι», συνεχίζει, με την Κούνις να απαντά γελώντας, «Είμαι σίγουρη. Τι ιδέα είναι αυτή;»

«Νομίζω ότι πρέπει να έρθουν εντελώς άγνωστοι και να μείνουν μαζί μας στην παραλία. Είναι τόσο ωραία εδώ», λέει. Με ένα γέλιο,η Κούνις ρωτά, «Στην πραγματική ζωή;» Καθώς η ηθοποιός του «Μαύρου Κύκνου» φαίνεται να επεξεργάζεται αυτά που είπε ο σύζυγός της, ο Κούτσερ ρωτά: «Εντάξει, άρα το κάνουμε; Τέλεια!» Τότε η γυναίκα του λέει έκπληκτη: «Τι!;»

Στη λεζάντα, ο ηθοποιός έγραψε: «Δεν είναι η πιο τρελή ιδέα που είχα… μείνετε μαζί μας στο παραθαλάσσιο σπίτι μας και φύγετε σαν να είμαστε παλιόφιλοι»Ενώ η κράτηση ήταν διαθέσιμη μόνο για διαμονή μίας διανυκτέρευσης στις 19 Αυγούστου για ένα τυχερό πάρτι... οι ηθοποιοί δείχνουν το ησυχαστηριό τους, μέσα από φωτογραφίες στο Airbnb.

Ο ξενώνας δύο υπνοδωματίων και ενός μπάνιου προσφέρει εκπληκτική θέα στα βουνά Santa Ynez και είναι το ιδανικό σημείο για να κάνει κανείς μια βόλτα στην παραλία ή να απολαύσει κάποια κοντινή πεζοπορία. Ονομάστηκε «Η Παραθαλάσσια Όαση του Αστον και της Μίλα» (Ashton and Mila’s Oceanfront Oasis), και είναι επίσης εξοπλισμένο με πολλές βασικές ανέσεις, όπως wifi, κάμερες ασφαλείας, πετσέτες, σαπούνι και χαρτί υγείας.

Η κίνηση δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς ο Kutcher είναι επενδυτής στην Airbnb, μαζί με άλλες εταιρείες όπως η Uber, η Spotify και η Warby Parker, σύμφωνα με το CNBC. Έχει επίσης μια ιδιαίτερη σχέση με την εταιρεία ενοικίασης διακοπών, αφού αποκάλυψε σε πάνελ στο Airbnb Open 2016 ότι έζησε στην Airbnbs για ένα χρόνο μετά το διαζύγιό του με την Ντέμι Μουρ.

Η ανακοίνωση του ζεύγους ήρθε μόλις μια εβδομάδα μετά από την είδηση για άλλη μία «ξενοδόχο» Η Γκουίνεθ Πάλτροου, 50 ετών, αποκάλυψε επίσης ότι θα προσκαλούσε έναν ειδικό ταξιδιώτη να έχει μια αποκλειστική διαμονή στον ξενώνα της στο Montecito της Καλιφόρνια για μια διανυκτέρευση στις 9 Σεπτεμβρίου.